Sexy

Σοφία Ζουκ: Η Ρωσίδα πρώην τενίστρια ποζάρει τόπλες και «τα βάζει» με τον σεξισμό

Ακούστε το άρθρο

Το πρώην κορίτσι-θαύμα του ρωσικού τένις, Σοφία Ζουκ, έκανε στροφή στην καριέρα της, κωφεύοντας στα αρνητικά σχόλια των επικριτών της.

Η εντυπωσιακή 20χρονη αποφάσισε να εγκαταλείψει τα τερέν λόγω τραυματισμών και πλέον είναι απόλυτα αφοσιωμένη στην καριέρα της ως μοντέλο.

Μάλιστα παρά το νεαρό της ηλικίας της διαθέτει ένα πλούσιο παλμερέ, καθώς μόλις στα 14 της κέρδισε το πρώτο της τουρνουά στο Σίμκεντ και το 2015 ήταν νικήτρια στο τουρνουά των κοριτσιών στο Γουίμπλεντον, οπότε το 2016 αγωνίστηκε με wild card στο Open του Μαϊάμι.

Επιπλέον, τον Δεκέμβριο του 2018 βρέθηκε στο Νο118 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η γεννημένη στη Μόσχα καλλονή, είναι μόνιμη πλέον κάτοικος στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, ενώ έχει υπογράψει συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Elite.

Με μια ματιά στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς πως η ξανθιά αθλήτρια με τους 70 χιλιάδες ακολούθους, ποστάρει εκθαμβωτικές φωτογραφίες από εξωτικούς προορισμούς και ακριβά αυτοκίνητα.

Προσφάτως ωστόσο δέχτηκε μια δριμεία σεξιστική επίθεση από τους ακολούθούς της, εξαιτίας μιας τόπλες φωτογραφίας που ανάρτησε.

Η ίδια μιλώντας στο δίκτυο RT δεν άφησε το γεγονός ασχολίαστο αναφέροντας: «Δεν κατάλαβα ότι θα γινόταν τόσο μεγάλο θέμα. Πόσταρα μια φωτογραφία και λοιπον; Όταν ανεβάζω ένα ποστ δεν κρύβεται κανένα βαρύγδουπο μήνυμα πίσω από αυτό. Απλώς αναρτώ ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο που μου αρέσει.

Όταν όμως μοιράστηκα με τους ακολούθούς μου αυτή την τόπλες φωτογραφία, έλαβα δεκάδες μηνύματα. Υπό άλλες συνθήκες δεν θα με ενοχλούσε, αλλά αυτή την φορά τα σχόλια ήταν πολύ επιθετικά.

Απλώς πιστεύω ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να δεχτούν ότι έχω αποσυρθεί από την ενεργό δράση και ότι μπορώ να ζήσω με ευτυχία μακριά από το τένις, χωρίς να βυθιστώ στην κατάθλιψη».

via

Όλη η επικαιρότητα