Αφιερώματα

Σπάνια φωτογραφία της Αλίκης: Ο αποχαιρετισμός στην μητέρα της πριν το τελευταίο της ταξίδι στο εξωτερικό

vougiouklaki.jpg
Ακούστε το άρθρο

«Εγώ δεν ήθελα να μάθει τίποτα η μάνα μου, γι’ αυτό έφυγα. Τα έμαθε και ως συνήθως με κατσάδιασε. Εντάξει μάνα της λέω, δεν έχω τίποτα, γυρίζω. έκανα κάτι ακτινογραφίες θώρακος. Μην ακούς τι λένε», είχε δηλώσει η Αλίκη Βουγιουκλάκη από το νοσοκομείο του Μονάχου σε μία από τις τελευταίες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις.

Ήταν Μάιος του 1996 και η Αλίκη που έδινε ήδη μάχη για τη ζωή της, είχε υποβληθεί σε μία σειρά εξετάσεων. Λίγες ημέρες αργότερα, η Αλίκη αναχώρησε για τη Βοστόνη για περαιτέρω εξετάσεις. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Αθήνα και στις 21 Μαΐου νοσηλεύτηκε σε σουίτα του ένατου ορόφου του Ιατρικού Κέντρου, εκεί όπου άφησε την τελευταία της πνοή, δύο μήνες αργότερα.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η τελευταία φωτογράφισή της στο σπίτι της λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή

Ένα σπάνιο ντοκουμέντο από τον αποχαιρετισμό της Αλίκης και της μητέρας της Έμμυς, στο αεροδρόμιο, πριν η Αλίκη κάνει το τελευταίο της ταξίδι στο εξωτερικό, στην προσπάθειά της να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή της, είδε το φως της δημοσιότητας σε λογαριασμό στο Instagram που φέρει το όνομα της αξέχαστης σταρ. Στο στιγμιότυπο, η Έμμυ Βουγιουκλάκη εμφανώς ανήσυχη, κοιτάζει στα μάτια την κόρη της που προσπαθεί να την καθησυχάσει και να την παρηγορήσει. Η Αλίκη χαϊδεύει τρυφερά στο πρόσωπο την μητέρα της, σε μία φωτογραφία που προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

via

Όλη η επικαιρότητα