Λακωνία

Σπάρτη: Αθλητικός παράγοντας του ποδοσφαίρου συνελήφθη με σφαίρες, κοκαϊνη και μετρητά

περιπολικα φωτο
Ακούστε το άρθρο

Την είδηση της σύλληψης στη Σπάρτη συνοδεύει και μία φωτογραφία που δημοσιοποίησε η αστυνομία. Ο αθλητικός παράγοντας δήλωνε επιχειρηματίας. Πλέον παίρνει το λόγο ο εισαγγελέας…

Συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (02-07-2021), κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφορίας και συστηματικής αστυνομικής έρευνας , στο 29ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Τρίπολης – Σπάρτης – Λακωνίας, ένας 50χρονος επιχειρηματίας για παράβαση των νομοθεσιών για ναρκωτικά και όπλα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί σε γενόμενο έλεγχο που ενήργησαν σε Ι.Χ.Φ., το οποίο οδηγούσε, βρέθηκε να κατέχει ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 100,6 γραμμαρίων, μία συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (TAIZER ) και το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 72 φυσίγγια πυροβόλων όπλων, διαφόρων διαμετρημάτων. Όπως διαπιστώθηκε ο 50χρονος είναι και αθλητικός παράγοντας με έντονη ενασχόληση στο ποδόσφαιρο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Πηγή: newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα