Categories: Ελλάδα

Σπαραγμός για την 18χρονη Χριστιάνα που πέθανε από καρκίνο-Το συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα

Share

Θλίψη στην Καβάλα για την 18χρονη που έφυγε από τη ζωή. Απαρηγόρητοι οι στενοί συγγενείς και οι φίλοι της…

Έχασε την μάχη η 18χρονη Χριστιάνα από την Καβάλα. Η Χριστιάνα που μόλις είχε τελειώσει το σχολείο, έπασχε από επιθετική μορφή καρκίνου που εμφανίστηκε στην αρχή της περσινής χρονιάς, σύμφωνα με το kavalanews.gr.

Η κατάστασή της είχε επιδεινωθεί και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Πριν λίγες μέρες η Ένωση Γονέων των σχολείων της Καβάλας είχε απευθύνει έκκληση για οικονομική ενίσχυση της οικογένειάς της ώστε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο του εξωτερικού.

Την ανακοίνωση του θανάτου της Χριστιάνας, έκανε ο ίδιος ο πατέρας της, Νίκος Λέσι, γράφοντας στο Facebook: “Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνω την απώλεια της κόρης μου Χριστιάνας, είθε ο Θεός να την αναπαύσει στον παράδεισο.”

Η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων Δήμου Καβάλας ανέφερε: “Υπάρχει άμεση ανάγκη οικονομικής στήριξης της οικογένειας της Χριστιάνας Λέσι, 18 ετών, από την Καβάλα, που πάσχει από επιθετικό καρκίνο και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης σε κρίσιμη κατάσταση.

Ως Ένωση Γονέων παίρνουμε την πρωτοβουλία για να κάνουμε γνωστή την ανάγκη της οικογένειας και παρακαλούμε όλους τους Συλλόγους Γονέων και όποιον άλλον επιθυμεί, να βοηθήσει οικονομικά.” Δυστυχώς όμως η 18χρονη έφυγε από τη ζωή μετά τη μεγάλη της μάχη.

via