Ελλάδα Πολιτισμός

Σπύρος Μπιμπίλας: Θα απαγορευτεί διά ροπάλου η οντισιόν κατά μόνας

Ακούστε το άρθρο

Ο καλός ηθοποιός παίζει εναλλάξ και το μικρό και το μεγάλο ρόλο», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώνστας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Ant1 και τον Γιώργο Παπαδάκη.

Σχολιάζοντας τις καταγγελίες που γίνονται στο χώρο του θεάτρου, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών σημείωσε: «Έχει δημιουργηθεί μία εντύπωση ότι μόνο στο χώρο μας γίνεται αυτό. Όμως, αν πάμε σε άλλους χώρους, ξέρετε τι έχει να γίνει;».

«Ο κόσμος αγαπά το θέατρο κι αυτό φαίνεται, από τις συμμετοχές του κοινού στις διαδικτυακές παραστάσεις» τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στην συνέχεια, μιλώντας για τα εργασιακά ζητήματα τα οποία απασχολούν τους ηθοποιούς είπε: «Δέκα-είκοσι άνθρωποι δεν χαρακτηρίζουν τους χιλιάδες, που αυτήν τη στιγμή δεν παίρνουν καν αυτά που τους αναλογούν» και πρόσθεσε: «Ξέρετε τι ένδεια υπάρχει;».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας τόνισε πως εκτός από το θέατρο πρέπει να υπάρξει κώδικας δεοντολογίας και στη δημοσιογραφία, περιγράφοντας την πίεση που δέχεται ο ίδιος από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τις τελευταίες μέρες.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε «αιφνιδιασμένος» κυρίως για τον «βαθμό».

«Τις ακραίες συμπεριφορές δεν τις ήξερε κανείς. Άλλο να ξέρει για άγριες συμπεριφορές πάνω στη σκηνή ή για ένα έντονο φλερτ», ανάφερε και τόνισε πως: «θα απαγορευτεί διά ροπάλου η οντισιόν κατά μόνας».

Πηγή: newsbeast

Όλη η επικαιρότητα