Lifestyle

Σταματίνα Μυτιληναίου: Η απόρριψη από το GNTM και η συμμετοχή στις Άγριες Μέλισσες

Σε πόσα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες θα δούμε τη Σταματίνα Μυτιληναίου;
Ακούστε το άρθρο

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» ήταν σήμερα η Σταματίνα Μυτιληναίου, το plus size μοντέλο που αν και αρχικά ενθουσίασε τους κριτές του GNTM δεν πέρασε στο σπίτι του διαγωνισμού.

Η Σταματίνα μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σειρά Άγριες Μέλισσες, που θα τη δούμε να συμμετέχει.

«Πέρασα πολύ όμορφα, ένιωσα πολύ άνετα. Ήταν όμορφη εμπειρία. Το σχόλιο του κ. Μπράτη ότι είμαι ηθοποιός και όχι μοντέλο, μπορεί να το είπε επειδή δεν του άρεσα, και να έψαχνε να βρει μια δικαιολογία. Πήγα μέχρι και στο catwalk και εκεί τελείωσε η πορεία μου στο παιχνίδι.

Δε στεναχωρήθηκα που δεν μπήκα στο σπίτι. Επειδή είμαι ηθοποιός έχω ζήσει πολλές φορές την απόρριψη. Ως μοντέλο έχω δουλέψει λίγο, έχω κάνει κάποιους καταλόγους.

Πήγα στο GNTM πιο πολύ για το Instagram, ώστε να μαζέψω κάποιες εμπειρίες», είπε αρχικά η Σταματίνα Μυτιληναίου.

Για τις Άγριες Μέλισσες, η Σταματίνα Μυτιληναίου είπε: «Είχαν γίνει τα γυρίσματα του GNTM και μετά έγινε η πρόταση για τις “Άγριες Μέλισσες”. Δεσμεύομαι και δεν μπορώ να πω τίποτα για τη συμμετοχή μου στο σίριαλ. Μέχρι στιγμής είμαι σε 4 επεισόδια, νομίζω θα είμαι για όλη τη σεζόν».

«Φέτος είδα πολύ λίγα plus size μοντέλα, μέχρι το επίπεδο που έφτασα ήταν μόλις 4. Οι κριτές στέκονται και στο χαρακτήρα, για να ενισχύσουν το κομμάτι του reality. Εγώ δεν μπορούσα να πω κάποια πράγματα που θα ήθελαν. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου. Νομίζω πως φέτος θα νικήσει κορίτσι», πρόσθεσε η Σταματίνα Μυτιληναίου.

Όλη η επικαιρότητα