Ηλεία Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Στα Ηλειακά Βιομηχανικά Σφαγεία ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θ. Βασιλόπουλος 

Ακούστε το άρθρο

Φουλάρουν αυτές τις ημέρες  τις μηχανές τους τα σφαγεία στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της   πασχαλινής αγοράς  κρέατος. Σε ένα από αυτά και συγκεκριμένα στα   Ηλειακά Βιομηχανικά Σφαγεία Α.Ε. [εταιρεία Πούλος-Κουταβάς] βρέθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος.  Η εταιρεία  βρίσκεται στο συνοικισμό Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών Ηλείας και ασχολείται με την σφαγή , εκτροφή ζώντων ζώων και την  εμπορία κρέατος.

Το υπερσύγχρονο σφαγείο πληροί  τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας ενώ στον ίδιο χώρο λειτουργεί και μονάδα αδρανοποίησης ζωικών υποπροϊόντων. Η ποιότητα των κρεάτων  είναι υγειονομικά ελεγμένη  από κρατικούς κτηνιάτρους.

Ο κ. Βασιλόπουλος  μετά την ενημέρωση που του  έγινε  από τους εκπροσώπους της εταιρείας και την  συνομιλία που είχε  τόσο με κτηνιάτρους όσο και εργαζόμενους που αυτή την περίοδο εργάζονται πυρετωδώς για να καλύψουν τις ανάγκες της αγοράς τόνισε: «Στόχος και φέτος είναι να εξασφαλιστεί η υγιεινή και η ποιότητα των σφάγιων.  Με αυτό τον τρόπο  προασπιζόμαστε  τα συμφέροντα των κτηνοτρόφων, των κρεοπωλών και των καταναλωτών και για αυτό το λόγο η συνεργασία με τις αρμόδιες  υπηρεσίες της Περιφέρειας  είναι καθημερινή για κάθε βοήθεια

Όλη η επικαιρότητα