Ελλάδα

Στα 1,1 εκατ. ευρώ το εορταστικό τζακ ποτ του ΤΖΟΚΕΡ – Πώς θα παίξετε για την αποψινή κλήρωση

Ακούστε το άρθρο

ΤΖΟΚΕΡ: Πώς να κυνηγήσετε το μεγάλο έπαθλο των 1,1 εκατ. ευρώ – Εύκολη online εγγραφή και κατάθεση δελτίων έως τις 21:30

Τουλάχιστον 1.100.000 ευρώ αναμένεται να μοιράσει η αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ σε έναν ή περισσότερους μεγάλους τυχερούς.  Η διαδικτυακή κατάθεση δελτίων είναι σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στις 21:30, ενώ μισή ώρα αργότερα, στις 22:00, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη κλήρωση.

Τα κλικ για την κατάθεση δελτίων

Για να διεκδικήσετε το έπαθλο των 1.100.000 ευρώ, θα πρέπει πρώτα να πραγματοποιήσετε online εγγραφή στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

Από υπολογιστή, πατάτε «εγγραφή» και συμπληρώνετε το email και τα στοιχεία σας στην ειδική φόρμα. Επιλέγετε το «όνομα χρήστη» και τον «κωδικό» που επιθυμείτε και δημιουργείτε λογαριασμό. Με την υποβολή της φόρμας, λαμβάνετε επιβεβαιωτικό email για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Με ανάλογο τρόπο θα πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας και μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ, την οποία κατεβάζετε δωρεάν σε κινητό τηλέφωνο ή tablet από το App store ή μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ (συσκευές με Android).

Στη συνέχεια, μέσω του λογαριασμού σας στο tzoker.gr ή στο tzoker app, επιλέγετε αριθμούς, συμπληρώνετε στήλες και καταθέτετε το δελτίο σας, το οποίο λαμβάνετε με email.

Η αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ, όπως κι όλες οι κληρώσεις που πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή, θα προβληθεί ζωντανά μέσα από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, την ιστοσελίδα tzoker.gr  και την εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

Όλη η επικαιρότητα