Παρουσίαση Επιχείρησης Σπίτι & Διακόσμηση

Στεγανοποίηση: 10 λόγοι για να στεγανοποιήσετε την ταράτσα σας άμεσα

Τα 10 σημαντικότερα οφέλη της στεγανοποίησης.
Ακούστε το άρθρο

Το μεγαλύτερο όφελος που σας προσφέρει η στεγανοποίηση της ταράτσας με ασφαλτόπανα είναι η προστασία του σπιτιού σας από το νερό και την υγρασία

Εάν σκέφτεστε να στεγανοποιήσετε την ταράτσα σας, διαβάστε παρακάτω για να μάθετε για 10 σημαντικότερα οφέλη της στεγανοποίησης.

#1 Γνωρίζατε ότι οι ζημιές από νερό αντιπροσωπεύουν το 20% όλων των ασφαλιστικών απαιτήσεων που υποβάλλονται από τους ιδιοκτήτες σπιτιών; Η στεγανοποίηση μπορεί να αποτρέψει δαπανηρές επισκευές πλημμυρών, συμπεριλαμβανομένων πλημμυρών στο υπόγειο.

#2 Η στεγανοποίηση βοηθά στη δημιουργία ενός πιο υγιούς περιβάλλοντος για την οικογένειά σας. Μην παραλείπετε το γεγονός ότι χρειάζονται μόνο 24-48 ώρες για να αναπτυχθεί μούχλα σε μια υγρή επιφάνεια. Η παρατεταμένη έκθεση στη μούχλα μπορεί να προκαλέσει άσθμα, πυρετό και άλλες προβλήματα υγείας.

#3 Η στεγανοποίηση της ταράτσας σας θα σας βοηθήσει να μειώσετε το συνολικό κόστος θέρμανσης και ψύξης του σπιτιού σας. Αυτό συμβαίνει γιατί ο υγρός εσωτερικός αέρας που προκαλείται από διαρροές στο επιβαρύνει τη χρήση του εναλλασσόμενου ρεύματος και μπορεί να αυξήσει τους λογαριασμούς ενέργειας του σπιτιού σας έως και 10-15%.

#4 Προστατέψτε τα δάπεδά σας με τη στεγανοποίηση. Κάτω από το πάτωμά σας, υπάρχει συνήθως ένα τσιμεντένιο πάτωμα. Όταν το σκυρόδεμα είναι λεπτό, μπορεί να είναι ευάλωτο στην πίεση των υπόγειων υδάτων κάτω από αυτό, η οποία μπορεί να προκαλέσει ρωγμές και διαρροές.

#5 Αυξήστε την αξία της ιδιοκτησίας του σπιτιού σας. Οι ζημιές από μούχλα και νερό μπορούν να μειώσουν την αξία του σπιτιού σας έως και 25%. Ένα “αδιάβροχο” στεγανοποιημένο σπίτι εξασφαλίζει τη συνολική προστασία και αξία του σπιτιού σας.

#6 Στην Ελλάδα πάνω από το 60% των σπιτιών αντιμετωπίζουν προβλήματα υγρασίας. Αυξήστε την ασφάλεια και την ευημερία του σπιτιού σας με τη διαδικασία της στεγανοποίησης και μειώστε τα προβλήματα της υγρασίας σας.

#7 Βοηθήστε στην πρόληψη δομικών ζημιών στο σπίτι σας. Όταν το νερό διαρρέει μέσα από το θεμέλιο του σπιτιού σας, μπορεί να προκαλέσει σημαντικές ρωγμές θεμελίωσης. Ακόμη μπορεί να οδηγήσει σε λυγισμό των τοίχων. Η στεγανοποίηση μέσα και έξω από το σπίτι σας προσθέτει δομική προστασία.

#8 Προστατέψτε την αντλία σας. Η εγκατάσταση μιας αντλίας φρεατίου αποτελεί μεγάλο μέρος της στεγανοποίησης, αλλά μερικές φορές μπορεί να σπάσει ή να σταματήσει να λειτουργεί. Η πρόσθετη στεγανοποίηση μπορεί να προσφέρει επιπλέον προστασία στο σπίτι σας εάν η αντλία του φρεατίου αποτύχει.

#9 Προστατέψτε τις αναμνήσεις σας. Συχνά, έπιπλα, άλμπουμ φωτογραφιών και αναμνηστικά αποθηκεύονται σε υπόγεια. Εάν το υπόγειο πλημμυρίσει, μπορεί να καταστρέψει και να προκαλέσει ζημιά στο νερό σε όλα τα ανεκτίμητα προσωπικά  αντικείμενά σας.

#10 Αυξήστε την ευημερία σας και μειώστε το άγχος σας. Όταν στεγανοποιείτε το σπίτι σας, μπορείτε να χαλαρώσετε, γνωρίζοντας  ότι το σπίτι σας και η οικογένειά σας θα είναι ασφαλείς χωρίς τις αρνητικές επιπτώσεις που μπορεί να επιφέρει η ζημιά και οι διαρροές νερού.

Για πάνω από 30 χρόνια, στη MONOISO

σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και σας προσφέρουμε  ποιοτικές εγκαταστάσεις μονώσεων ταρατσών, θερμομονώσεων και θερμοπροσόψεων.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, καλώντας στο 2108023332 ή επικοινωνήστε μαζί μας online και θα λύσουμε αμέσως οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τη μόνωση της ταράτσας σας.

Για περισσότερες συμβουλές σχετικά με τις μονώσεις ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram.

Όλη η επικαιρότητα