Αθλητισμός Ηλεία Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Στην τελετή λήξης του 49ου Ράλι ΦΙΛΠΑ ο Δημ. Νικολακόπουλος

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού ευχαρίστησε τους διοργανωτές, τους συμμετέχοντες καθώς και όλους τους προσκεκλημένους.
Ακούστε το άρθρο

Στην τελετή λήξης του 49ου Διεθνούς Ράλι ΦΙΛΠΑ, μίας εκ των μεγαλυτέρων διοργανώσεων μηχανοκίνητου αθλητισμού, συμμετείχε το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού, Δημήτρης Νικολακόπουλος.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην Αρχαία Ολυμπία και ο κ. Νικολακόπουλος έλαβε από τους διοργανωτές της εκδήλωσης αναμνηστική πλακέτα και μετάλλιο ενώ με την σειρά του, απένειμε τα έπαθλα στους τρείς πρώτους νικητές του Ράλλυ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού ευχαρίστησε τους διοργανωτές, τους συμμετέχοντες καθώς και όλους τους προσκεκλημένους, που με την παρουσία τους και την επιλογή  τους τίμησαν την Αρχαία Ολυμπία, μια περιοχή που ειδικά την τελευταία περίοδο υπέστη πολλά δεινά μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού. Επίσης, υπογράμμισε ότι αισθάνεται τιμή που  είναι μέρος μίας Περιφερειακής Αρχής με σχέδιο και όραμα για τον τόπο, η οποία εκτιμά και επιδιώκει τέτοιες δράσεις να λαμβάνουν χώρα στην γενέτειρα του Ολυμπισμού, αλλά και στην Ηλεία γενικότερα, αφήνοντας έτσι και μια ανοιχτή πρόσκληση στους διοργανωτές για μια μελλοντική επανάληψη της διοργάνωσης.

Όλη η επικαιρότητα