ΕΠΣ Ηλείας

Στην τελική ευθεία οι εκλογές της ΕΠΣ Ηλείας

Ακούστε το άρθρο

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΚ ΗΛΕΙΑΣ Ο ΑΡΗΣ   ΙΑΚΩΒΑΚΗΣ

«Στόχος και Υπόσχεσή μου, να δοθεί τέρμα στην σημερινή κατάσταση του ποδοσφαίρου μας»!

Την υποψηφιότητά του στο πλευρό του κ. Πέτρου Μπηλιώνη και της ΠΑΚ ΗΛΕΙΑΣ, μετά  την στήριξη που έλαβε  από το σωματείο του Ηλειακού Λεχαινών,  που υπηρέτησε για χρόνια από διάφορες θέσεις,  ανακοίνωσε χθες ο πρώτος Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ηλείας, αλλά και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος  κ. Άρης  Ιακωβάκης (πατέρας του  Ολυμπιονίκη  Περικλή  Ιακωβάκη).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της υποψηφιότητας

«Τα δεδομένα και οι παραδοχές στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, πρέπει να είναι κτήμα, του καθ οιονδήποτε τρόπο απασχολούμενου με αυτό. Το πρόγραμμα, τα οράματα και οι υποσχέσεις, ενός φυσικού προσώπου ή σχήμα ατόμων, είναι εντελώς υποκειμενικά. Όμως ο απολογισμός των παραπάνω, πρέπει να είναι αυστηρά αντικειμενικός. Η στασιμότητα  του Ηκειακού Ποδοσφαίρου, για πάρα πολλά χρόνια, δείχνει εκτός από την οικονομική δυσπραγία των Σωματείων, των Παραγόντων, των Φιλάθλων και τις ευθύνες της απερχόμενης διοίκησης της ΕΠΣΗ. Η εικόνα του ποδοσφαίρου μας στους βασικούς πυλώνες του, όπως είναι η παραγωγή νέων παικτών, η επιμόρφωση των προπονητών, η εξέλιξη των διαιτητών, παρουσιάζει καταφανώς στασιμότητα, σε όλη την έκταση του νομού Ηλείας. Οι Παράγοντες, οι Φίλαθλοι και οι αθλούμενοι Ποδοσφαιριστές, Διαιτητές, Προπονητές πρέπει να νοιώσουν, την φροντίδα, την στοργή και την αγάπη, της προϊσταμένης τους αρχής. Η τωρινή κατάσταση του ποδοσφαίρου μας, με επικείμενες τις αρχαιρεσίες της ΕΠΣΗ, με οδηγεί στην απόφαση να θέσω υποψηφιότητα για μέλος της Εκτελεστικής Eπιτροπής, με την υπό τον Κο Πέτρο Μπηλιώνη παράταξη. Η ενασχόλησή μου ως στάση ζωής με τον Αθλητισμό και ειδικότερα με το Ποδόσφαιρο, σε όλη τη δομή του, Ποδοσφαιριστής, Προπονητής, Διοικητικός Παράγων Σωματείου, ιδρυτικό μέλος και πρώτος Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ηλείας, αλλά και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος, μου δίνει το δικαίωμα, να απευθυνθώ στους ήρωες Διοικούντες τα σωματεία του νομού μας και να ζητήσω την στήριξή τους . Στόχος και Υπόσχεσή μου, είναι να δοθεί τέρμα στην σημερινή κατάσταση του ποδοσφαίρου μας και να υπάρξει, οικονομική στήριξη των σωματείων μελών της ΕΠΣΗ, μόρφωση και επιμόρφωση, Προπονητών, Διαιτητών και Παρατηρητών, με οργάνωση Σχολών και Σεμιναρίων. Ακόμη την καλώς εννοούμενη ανάδειξη και προβολή των ταλαντούχων νέων παικτών του νομού μας».

ΦΩΝΗ ΤΩΝ  ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 

«Σεφτέ» με Τάκη  Σαμψούνη

Την  πρώτη  της υποψηφιότητα,  ενόψει των εκλογών της ΕΠΣ Ηλείας στις  31 Μαρτίου, ανακοίνωσε χθες η  παράταξη  που διοικεί εδώ και χρόνια την ΕΠΣΗ, η «ΦΩΝΗ  ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ» με υποψήφιο πρόεδρο,  τον νυν πρόεδρος της ΕΠΣΗ  κ. Άρη Κουλούρη.  Πρόκειται για τον επί χρόνια παράγοντα  και μέλος του Δ.Σ. των Λεόντων Αμαλιάδας κ. Τάκη Σαμψούνη, ο οποίος με τη στήριξη της ομάδας του,  θα είναι υποψήφιος  στην Εκτελεστική Επιτροπή  της ΕΠΣ Ηλείας,  στηρίζοντας φυσικά  τον κ. Άρη  Κουλούρη.

Ποιος είναι ο Τάκης Σαμψούνης 

Ο  κ. Τάκης  Σαμψούνης, είναι  γιος του  Κώστα  Σαμψούνη, που τη δεκαετία του ’80, υπήρξε πρόεδρος του Αστέρα  Αμαλιάδας.   Εδώ και  μια  πενταετία, ασχολείται ενεργά με  το Δ.Σ. των Λεόντων  Αμαλιάδας, ως Γενικός  Γραμματέας  του συλλόγου. Του αρέσει  το ποδόσφαιρο, παίζοντας μάλιστα  και ο ίδιος  ιδίως τα καλοκαίρια,  στο πρωτάθλημα  5Χ5, ενώ και οι δυο γιοί του, είναι  στελέχη της Ακαδημίας Λέοντες Αμαλιάδας. Διατηρεί  δε στην Αμαλιάδα,  την  επιχείρηση ΣΑΜΨΟΥΝΗΣ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ (ΤΑΚΗΣ), εδώ και πολλά χρόνια, και δραστηριοποιείται στον χώρο των χωματουργικών εργασιών και στις ενοικιάσεις κάδων – μπαζών.

Όλη η επικαιρότητα