Ηλεία Πολιτική

Στη Βουλή «έφερε» η Αυγερινοπούλου το θέμα της αποκατάστασης της δημοτικής οδού Νεράιδας – Λαντζοίου

Ακούστε το άρθρο

Την ανάγκη της έγκαιρης αποκατάστασης της δημοτικής οδού Νεράιδας – Λαντζοίου ανέδειξε η Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ., Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, ασκώντας τα μέσα κοινοβουλευτικού ελέγχου, λόγω του σοβαρού ζητήματος της καθίζησης του οδικού δικτύου της κοινότητας. 

Η κα Βουλευτής έθεσε στον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Βορίδη, και τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Καραμανλή, καθώς και κάθε άλλου αρμόδιου φορέα, μέσω της Βουλής, την αναγκαιότητα της επισκευής και της αποκατάστασης του οδικού δικτύου της κοινότητας Νεράιδας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, το οποίο έχει καταστεί δύσβατο και ακατάλληλο μετά την κακοκαιρία που έπληξε τη Δυτική Πελοπόννησο το 2018.

Στην ερώτησή της στη Βουλή, η κα Αυγερινοπούλου επισήμανε την επικινδυνότητα του υφιστάμενου δρόμου και ζήτησε να ενημερωθεί για τις ενέργειες στις οποίες προτίθενται να προβούν οι  αρμόδιοι φορείς, ώστε να καταστεί η δημοτική οδός Νεράιδας – Λαντζοίου πλήρως προσπελάσιμη και απολύτως ασφαλής για τους διερχόμενους πεζούς και οδηγούς.

Όλη η επικαιρότητα