Προγνωστικά

Στοίχημα: Διπλό και… άντε πιάσ’ τη

Ακούστε το άρθρο

Παίξτε νόμιμα στη goalbet

Εβδομάδα Κυπέλλου στην Ισπανία, όμως αρκετές είναι οι ομάδες που χρωστούν ακόμα παιχνίδια στη Λα Λίγκα και ανάμεσα σε αυτές είναι η Ατλέτικο, η οποία δεν έχει υποχρεώσεις στο Κόπα ντελ Ρέι και είναι πιο άνετη.

Οι «ροχιμπλάνκος» παίζουν στη χώρα των Βάσκων κόντρα στην Εϊμπάρ, η οποία και αυτή δεν έχει υποχρεώσεις στο Κύπελλο. Οι Μαδριλένοι είναι ήδη πρώτοι στη βαθμολογία και έχουν πολλές βλέψεις για τον τίτλο, οπότε κάθε νίκη είναι σημαντική.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ατλέτικο δείχνει να έχει συνέλθει πλήρως μετά τον αποκλεισμό της από την Κορνεγιά στο Κύπελλο και θα τα δώσει όλα για να πάρει ακόμα ένα «τρίποντο» το οποίο θα την φέρει στο +7 από τη «συμπολίτισσα» Ρεάλ και θα της δώσει ένα τεράστιο αβαντάζ για τον τίτλο. Η Εϊμπάρ δεν είναι στα καλύτερά της, δείχνει δυνατό το 1.76 στο διπλό με goalbet εγγραφη

Εϊμπάρ: Ακόμα ένα «θύμα» της Πριμέρα Ντιβιζιόν στο Κύπελλο ήταν η Εϊμπάρ, καθώς αποκλείστηκε από την ομάδα της Τερσέρα ονόματι Ναβαλκαρνέρο. Μάλιστα, οι Βάσκοι προς το τέλος έβαλαν στο παιχνίδι αρκετούς παίκτες από την βασική τους ομάδα, όμως δέχθηκαν 3 τέρματα από τους ημι-ερασιτέχνες. Στο πρωτάθλημα ο βασικός στόχος είναι η παραμονή, όμως οι παίκτες του Ζοζέ Μιντιλιμπάρ δείχνουν πως περνούν μια εποχή ντεφορμαρίσματος και αν δεν προσέξουν κόντρα στην πρωτοπόρο Ατλέτικο θα «γράψουν» ακόμα μια ήττα.

Αγωνιστικά Νέα: Η καταδίκη του Ενριχ θα φέρει ανάλογη τιμωρία από την Εϊμπάρ, με το πιθανότερο να είναι η διακοπή συμβολαίου. Κινήθηκαν μεταγραφικά οι Βάσκοι αποκτώντας τον μέσο Αλέιξ Γκαρθία της Ντ. Βουκουρεστίου, ενώ έφυγαν οι Ολάμπε (M) και Καντζιόρ (M, 6/0, πήγε Αλανιασπόρ). «Σύμφωνα με τους αριθμούς αντιμετωπίζουμε την καλύτερη Ατλέτικο όλων των εποχών. Είναι δύσκολα απέναντι σε μία ομάδα που επί ένα γύρο δέχθηκε μόλις 6 γκολ» ανέφερε ο Μεντιλίμπαρ. Αμφίβολος ο Μπρίαν Χιλ (Ε, 11/2), εκτός ο Κορέα (Α, 8/0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-1 στο Κύπελλο κόντρα στη Ναβαλκαρνέρο της τρίτης κατηγορίας! Προηγήθηκε στο 16’ με τον Μούτο, ωστόσο η Ναβαλκαρνέρο ισοφάρισε στο 30’, έκανε την ανατροπή στο 61’ και έφτασε στο 3-1 στο 79’!

Πιθανή ενδεκάδα:(4-4-2): Ντμίτροβιτς – Πόθο, Ολιβέιρα, Μπίγας, Αρμπίγια – Ράφα Σουάρεθ, Ντιόπ, Έδου Εσπόσιτο, Ινούι – Χιλ, Κίκε Γκαρθία.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Μετά το σοκ του αποκλεισμού στο Κύπελλο, η Ατλέτικο έδειξε πως μάλλον δεν έδωσε τόσο σημασία στο θεσμό, καθώς έπαιξε πολύ καλά και «καθάρισε» τη Σεβίλλη στο πρωτάθλημα με 2-0. Ο Σιμεόνε γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντικές θα είναι οι νίκες στα δυο παιχνίδια που «χρωστάει» η ομάδα του, καθώς αυτά από μόνα τους μπορούν να αφήσουν την Ατλέτικο πολύ ψηλά μόνη στον πίνακα. Ένα από αυτά θα είναι κόντρα στην Εϊμπάρ και από τους Μαδριλένους θα λείψουν οι Ερμόσο, Κόκε και ο νεοαποκτηθείς φορ Ντεμπελέ.

Αγωνιστικά Νέα: Επανέρχεται η ποινή στον Τρίπιερ (Α, 14/0), διότι η ΦΙΦΑ απέρριψε την ένσταση της Ατλέτικο, όποτε μέχρι νεωτέρας, θα μείνει εκτός αγώνα ως τα τέλη Φεβρουαρίου. Εκτός αποστολή επίσης έμεινε ο Κόκε (Μ, 16/0), που έφτασε στο όριο καρτών, αλλά και ο Ερμόσο (Α, 14/1) που είναι τραυματίας. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο Φέλιξ (Ε, 15/5) ενδεχομένως να κάτσει πάγκο για να είναι φρέσκος στο επόμενο ματς με τη Βαλένθια. Γυρίζει ο Χερέρα (Μ, 7/0) στην αποστολή και το νέο απόκτημα ο Μούσα Ντεμπελέ (Ε).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 2-0 επί της Σεβίλλης. Ο Κορέα το 1-0 στο 17’, το 2-0 έκανε ο Σαούλ στο 76’.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Όμπλακ – Λόντι, Σάβιτς, Χιμένες, Βρσάλκο – Λέμαρ, Γιορέντε, Σαούλ, Καράσκο – Σουάρες, Φέλιξ (Κορέα)

Για προγνωστικά στοιχήματος, livescore, φρουτάκια δωρεάν, καζίνο ονλάιν και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.gr

Όλη η επικαιρότητα