Προγνωστικά

Στοίχημα: Νίκη και προβάδισμα για Ολυμπιακό (video)

Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώνεται απόψε η ευρωπαϊκή εβδομάδα, μια ημέρα μετά το σπουδαίο αποτέλεσμα που πήρε η ΑΕΚ εκτός έδρας επί της Βίντι (1-2). Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπέρνλι και θα ψάξει τη νίκη που θα του δώσει προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς, προτάσεις προκύπτουν και απ’ το υπόλοιπο πρόγραμμα του Γιουρόπα Λιγκ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Interwetten, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην χώρα μας.

«Άσσος» στο Φάληρο

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μπέρνλι. Ο Ολυμπιακός έκανε δύο πολύ καλές εμφανίσεις με τη Λουκέρνη, όπου μπορεί ο αντίπαλος να μην ήταν κάτι το ιδιαίτερο, ωστόσο είχε ρυθμό και ιδέες στο επιθετικό κομμάτι, σκόραρε 7 γκολ και έκανε τις καλύτερες δυνατές προπονήσεις ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν με την Μπέρνλι. Η αποστολή των ερυθρολεύκων γίνεται σαφώς πιο απαιτητική εναντίον των Άγγλων, εντούτοις εντός έδρας έχουν το προβάδισμα, καθώς είναι έμπειροι και θα έχουν τη στήριξη χιλιάδων οπαδών τους, εκεί σκοράρουν συνήθως πάνω από 1 γκολ. Επιλέγουμε Ολυμπιακός -1 (ασιατικό) σε απόδοση 1.92 (σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ τότε παίρνετε όλο το ποσό. Εάν ο Ολυμπιακός κερδίσει με ένα γκολ τότε επιστρέφονται τα χρήματα που ποντάρατε).

Ξεκάθαρο φαβορί η Ρέιντζερς

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Ρέιντζερς – Ούφα. Οι Σκωτσέζοι είναι το μεγάλο φαβορί του ζευγαριού, βρίσκονται μια «ανάσα» απ’ την επιστροφή στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων έπειτα από 8 χρόνια, η εικόνα τους είναι εξαιρετική μέχρι στιγμής. Είναι ακλόνητο φαβορί κόντρα στην Ούφα, η οποία έκανε υπέρβαση για να φτάσει μέχρι τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, θα πρέπει να θεωρείται ήδη επιτυχημένη, δε φαίνεται να διαθέτει την ποιότητα για να σταθεί εμπόδιο στη Ρέιντζερς. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι θα πάρουν ισχυρό προβάδισμα, επιλέγουμε Ρέιντζερς -1 (ασιατικό) σε απόδοση 2.20 (σε περίπτωση που η Ρέιντζερς κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ τότε παίρνετε όλο το ποσό. Εάν η Ρέιντζερς κερδίσει με ένα γκολ τότε επιστρέφονται τα χρήματα που ποντάρατε).

Με το G/G στο Λουξεμβούργο

Πάμε στην αναμέτρηση Ντουντελάνζ – Κλουζ. Τρομερά πράγματα κάνει στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ η Ντουντελάνζ απ’ το Λουξεμβούργο, η οποία δε συνηθίζεται να φτάνει μέχρι τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Αφού πέταξε έξω την Ντρίτα, στη συνέχεια έκανε τρομερή έκπληξη εναντίον της Λέγκια Βαρσοβίας, την οποία κέρδισε εκτός έδρας 1-2 και κατόρθωσε να πάρει 1-1 στη ρεβάνς εντός έδρας. Δείχνει ότι έχει καλύτερο επίπεδο συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια, θέλει να κάνει ακόμη μια έκπληξη εναντίον της Κλουζ, η οποία όμως είναι σε σούπερ μομέντουμ. Από πέντε διαδοχικές νίκες έρχονται οι Ρουμάνοι σε όλες τις διοργανώσεις, είναι το φαβορί του ζευγαριού, αλλά θεωρούμε ότι η Ντουντελάνζ μπορεί να σκοράρει εναντίον τους. Θα πάμε με το Goal / Goal σε απόδοση 2.20.

Κερδίζει ο ΑΠΟΕΛ

Κλείνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση ΑΠΟΕΛ – Αστάνα. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα «ανοιχτό» ζευγάρι, με τους Κύπριους να παρουσιάζονται ως φαβορί τόσο για τη νίκη απόψε, όσο και για την πρόκριση. Έκαναν δύο εξαιρετικές εμφανίσεις εναντίον της Χαποέλ Μπερ Σεβά στον προηγούμενο γύρο, μετά το εκτός έδρας 2-2 κατόρθωσαν να κερδίσουν εντός έδρας 3-1, δείχνουν ότι σιγά-σιγά αρχίζουν να βρίσκουν τα πατήματα τους και να παίρνουν πράγματα απ’ τους νέους παίκτες. Στον αντίποδα, η Αστάνα υποβιβάστηκε στο Γιουρόπα Λιγκ μετά τον αποκλεισμό απ’ την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι «σκληρή» ομάδα, όμως εκτός έδρας έχει προβλήματα. Σήμερα δε θα έχει στον πάγκο τον πρώτο προπονητή, Γκρίγκορτσουκ, ο οποίος ζήτησε άδεια για προσωπικούς λόγους, τη θέση του θα πάρει ο βοηθός του. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.00.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την ανάλυση και το προγνωστικό για τον αγώνα Ολυμπιακός – Μπέρνλι


Όλη η επικαιρότητα