Ηλεία Καταναλωτές

Στολίδια σε μια ατμόσφαιρα… διαφορετική στην Αμαλιάδα!

Ακούστε το άρθρο

ΑΝΟΙΞΑΝ ΧΘΕΣ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΟΧΙΑΚΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ – ΘΕΤΙΚΗ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ

Μετρημένα στα… δάκτυλα του ενός χεριού τα εποχικά για πώληση χριστουγεννιάτικων ειδών καταστήματα στην Αμαλιάδα, τα οποία άνοιξαν χθες κατ εξαίρεση.

Όπως είναι φυσικό διαφορά στην κίνηση της αγοράς στην πόλη δεν υπήρξε, ωστόσο το άνοιγμα αυτό αποτελεί μια μεγάλη «ανάσα» για τους ανθρώπους που όλο αυτό το διάστημα δεν μπορούσαν να εργαστούν.

Η κίνηση στα συγκεκριμένα καταστήματα ήταν ζωηρή από νωρίς το πρωί, μιας και οι περισσότεροι δεν έχουν στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα… μπαλκόνια τους, αν και όσοι διέθεταν σε καλή κατάσταση τον απαραίτητο εορταστικό διάκοσμο από άλλες χρονιές, ήδη έχουν φωτίσει σπίτια και… γειτονιές!

Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα ξεκινούν από 5 ευρώ (τα μικρά),  διάφορα διακοσμητικά από 2,5 ευρώ, χριστουγεννιάτικες μπάλες από 0,50 ευρώ.

«Ανοίξαμε και θα δούμε τι θα γίνει, με την υπόλοιπη αγορά κλειστή. Ο κόσμος κάνει μια έρευνα αγοράς από το πρωί, παίρνει τιμές και ελπίζουμε κάπως να κινηθούμε αυτό το διάστημα ενόψει των εορτών.

Οι τιμές μπορώ να πω ότι είναι πολύ πιο χαμηλές από πέρυσι», δηλώνει ο κ. Νίκος Κίντος από το κατάστημα «Το όνειρο».

Από το κατάστημα «Η πηγή», η κα Άννα Ζαφειροπούλου επισημαίνει: «Από το πρωί, ο κόσμος δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί ήξερε ότι θα ανοίγαμε.

Σίγουρα ο κόσμος λόγω κορωνοιού είναι κάπως μουδιασμένος και δεν είναι το κλίμα όπως άλλες χρονιές, αλλά για εμάς, για αυτά τα εποχιακά είδη είναι μια «ανάσα».

Οι τιμές είναι ίδιες και χαμηλότερες σε σχέση με πέρυσι».

Όλη η επικαιρότητα