Ηλεία

Στολισμός δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης: Με ψυχολογία ανεβασμένη

Ακούστε το άρθρο

Από τη Νέα Μανωλάδα μέχρι την Ανδραβίδα και από την Αετορράχη μέχρι την Μυρσίνη, ο δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης είναι φωτεινός, στολισμένος και υποδέχεται τα Χριστούγεννα με ανεβασμένη ψυχολογία.

Ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος  του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης Παναγιώτης Βαγγελάκος δήλωσε: «Έχω αναλάβει με εντολή του δημάρχου Γιάννη Λέντζα τον στολισμό στην ΔΕ Βουπρασίας. Στη Βάρδα θα τοποθετήθηκαν  δύο χριστουγεννιάτικα δένδρα στην πλατεία Ελευθερίας και Γρηγόρη Καλάκου,μαζί με φάτνες που θα φωτίζονται και θα δίνουν το κλίμα των ημερών. Υπάρχει φωτισμός σε δένδρα, στολισμός σε κολώνες δημοτικού φωτισμού με αγγελάκια και φωτεινές γιρλάντες, στολισμός που τονώνει την ψυχολογία μας, κάτι που χρειαζόμαστε όλοι. Στολισμός υπάρχει βεβαίως και σε όλα τα ΔΔ της Βουπρασίας. Δυστυχώς φέτος δεν προβλέπονται εκδηλώσεις λόγω πανδημίας. Του χρόνου ελπίζουμε να έχουμε επιστρέψει στην κανονικότητα. Καλά Χριστούγεννα».

Ο αντιδήμαρχος Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης Πέτρος Ανυφαντής έχει αναλάβει τον στολισμό του υπόλοιπου δήμου. «Όπως λέει και ο δήμαρχος χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ νότες αισιοδοξίας. Στη λογική αυτή κινήθηκε και ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης. Χριστουγεννιάτικα δένδρα, φάτνη και λαμπιόνια δίνουν χρώμα και άρωμα Χριστουγέννων , ελπίδας και αισιοδοξίας. Μαζί με τους συνεργάτες μου δουλέψαμε ώστε από τις αρχές Δεκέμβρη όλα να είναι γιορτινά». Στο στολισμό του δήμου, ιδιαίτερα της Βάρδας, συμμετείχαν και βοήθησαν Πολιτιστικοί Σύλλογοι.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ

Για δεύτερη φορά κάνει τη διαφορά

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δήμος Πηνειού κάνει τη διαφορά και ο στολισμός του εντυπωσιάζει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Φωτεινά χρώματα αγκαλιάζουν όλο το δήμο, απ’ άκρου εις άκρον.

Ο δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος αναφερόμενος στον στολισμό του Δήμου τόνισε: «Ο Δήμος Πηνειού είναι φωτεινός όπως αρμόζει λόγω των Αγίων Ημερών. Κάτω από αυτές τις ιδιαίτερες υγειονομικές συνθήκες αναδεικνύουμε με τον στολισμό την ανάγκη που έχει ο κόσμος για φως, ωραίες καθαρές πόλεις, χωρίς δυστυχώς εκδηλώσεις που θα ήταν αφιερωμένες στα παιδιά μας και όχι μόνο. Η δημοτική αρχή στόλισε το δήμο, όλες τις δημοτικές ενότητες και τις κοινότητες και αυτές τις Άγιες μέρες και με αυτό τον τρόπο τονώνουμε την ψυχολογία. Για το αποτέλεσμα δούλεψαν όλοι  οι συνεργάτες μου γιατί θεώρησαν χρέος τους να δώσουν χαρά στους συμπολίτες μας αυτές τις μέρες. Παράλληλα προσδοκούμε ότι θα έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε και το 2021 και το 2022 την επέτειο της εγκατάστασης των Μικρασιατών στο δήμο μας. Φυσικά με την ευκαιρία να πω ότι με την επιστροφή στην κανονικότητα, θα αναβιώσουμε τα Ανθεστήρια την γιορτή των λουλουδιών. Η στρατηγική και ο σχεδιασμός υπάρχουν και δεν θα ακυρωθούν. Περιμένουμε λοιπόν να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και αυτό το όνειρο της πολιτιστικής εξωστρέφειας θα γίνει πραγματικότητα. Εγώ και οι συνεργάτες μου ευχόμαστε Καλά Χριστουγεννα και η  Γέννηση του θεανθρώπου να μας φωτίσει το δρόμο προς την κανονικότητα.  »

Όλη η επικαιρότητα