Αγροτικά Ηλεία Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Στον  Αγροτικό Συνεταιρισμό Κηπευτικών «Ηλείας Κήπος» ο Αντιπεριφερειάρχης  Θ. Βασιλόπουλος    

Ακούστε το άρθρο

Τις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κηπευτικών «ΗΛΕΙΑΣ ΚΗΠΟΣ»  στο 6 χλμ Ε.Ο. Πύργου – Πατρών επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος προκειμένου να ενημερωθεί για το πρόγραμμα δράσεων του συνεταιρισμού.

Τον αντιπεριφερειάρχη υποδέχθηκε ο Δντής του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βασίλης Γκούντουβας όπου και τον ενημέρωσε για τα προϊόντα που φέρουν την σφραγίδα ποιότητας όπως    τομάτα, πιπεριά, μελιτζάνα, καρπούζι, πεπόνι, κολοκύθι, λάχανο, κουνουπίδι, μπρόκολο και μαρούλι.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Κηπευτικών πιστοποιημένων για καλλιέργεια ολοκληρωμένης διαχείρισης και βιολογικής γεωργίας «Ηλείας Κήπος» ιδρύθηκε το 2011 και  αποτελείται από καλλιεργητές που παράγουν οπωροκηπευτικά.

Ο Συνεταιρισμός αποσκοπεί, με την ισότιμη συνεργασία και την αμοιβαία βοήθεια των συνεταίρων μελών του στην οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη και προαγωγή τους, μέσω μιας συνιδιόκτητης και δημοκρατικά διοικούμενης επιχείρησης. Ο κ Βασιλόπουλος μετά την ξενάγησή του στους χώρους παραγωγής τόνισε: « Πρόκειται για έναν ενεργά δυναμικό αγροτικό συνεταιρισμό που στόχο έχει να διασφαλίσει ένα σταθερό αγροτικό εισόδημα στους παραγωγούς μέλη του. Βρισκόμαστε δίπλα σε  συνεταιριστικές οργανώσεις που αναδεικνύουν τα τοπικά χαρακτηριστικά του πρωτογενούς τομέα στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας

Όλη η επικαιρότητα