Categories: Ηλεία

Στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της μίσθωσης των καντινών στην παραλία του Κάτω Σαμικού

Share

Θα προκηρυχτεί η εκμίσθωση δυο, για λόγους ασφάλειας

Στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, θα συζητηθεί και το θέμα της μίσθωσης των καντινών στην παραλία του Κάτω Σαμικού, που είναι από τις πιο όμορφες παραλίες της Ηλείας και φυσικά προσελκύει χιλιάδες παραθεριστές καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ιδίως στην προ covid εποχή.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, ο διαγωνισμός θα είναι για τη μίσθωση δύο καντινών, αφού η απόσταση από τη μία στην άλλη είχε αυξηθεί για λόγους ασφαλείας και συγκεκριμένα για την μη μετάδοση του κορωνοιού, στα 200 μέτρα.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας Κρεστένων κος Σάκης Μπαλιούκος, αυτό θα γίνει και φέτος λογικά, αν και θα πρέπει να περιμένουμε και το δημοτικό συμβούλιο για να γίνουν περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές.

«Λογικά δύο καντίνες να προκηρυχθούν και στον φετινό διαγωνισμό, εκτός και αν έχουμε κάποια έκπληξη» τόνισε χαρακτηριστικά ο κος Μπαλιούκος, επισημαίνοντας όμως ότι κάτι τέτοιο θα είναι δύσκολο, αφού θα υπάρχει μεγαλύτερη απόσταση όσον αφορά τις υποδομές για το ρεύμα, το νερό και άλλα.

Επιπλέον ο κος Μπαλιούκος τόνισε ότι με τη βελτίωση του καιρού, ξεκινούν και αρκετά σημαντικά έργα στην περιοχή και μάλιστα θα μπουν άμεσα και οι εργολάβοι για την κατασκευή τους, οπότε σύντομα θα έχουμε σημαντικές εξελίξεις όσον αφορά στην υλοποίηση μεγάλων τεχνικών έργων στο δήμο.