Αρκαδία

Στρατηγική συνεργασία του Δήμου Τρίπολης με το Ίδρυμα «Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου»

Ακούστε το άρθρο

Την Παρασκευή (4/12/2020), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη, με στελέχη του ιδρύματος «Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου». Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε και η Αντιδήμαρχος, κα. Ελένη Καρούντζου.

Συμφωνήθηκε η στρατηγική συνεργασία του ιδρύματος με τον Δήμο Τρίπολης για τη συνδιοργάνωση δράσεων και εκδηλώσεων για τα διακοσιάχρονα της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας το 2021.

Η συνεργασία αυτή αφορά στους τομείς: ψηφιακό έκθεμα, τέχνη, γεύση, διαδρομές και στόχο έχει να γίνει το 2021, αλλά και τα επόμενα χρόνια, προορισμός η Πελοπόννησος κι ο Δήμος μας για όλους τους Έλληνες κι όχι μόνο.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει νέα τηλεδιάσκεψη για να καθορισθούν οι λεπτομέρειες της συνεργασίας.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρει: «Η συνεργασία με φορείς, όπως το ίδρυμα «Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου», δίνει προστιθέμενη αξία στην προσπάθεια που κάνουμε, ώστε το 2021 να εορτασθεί στο Δήμο μας, εφόσον βέβαια το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες, με τη μεγαλοπρέπεια που επιβάλλει η ιστορία και η συμβολή της Τρίπολης στην Εθνική μας παλιγγενεσία.»

Όλη η επικαιρότητα