Ηλεία

Στ. Καννής: «Δήμαρχε εδώ και τώρα πάρε όλα τα μέτρα για την ασφάλεια μαθητών αι καθηγητών»

Ακούστε το άρθρο

Δήλωση του επικεφαλής της παράταξης “Μπορούμε”, Στάθη Καννή

Μετά το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού σε μαθητή που φοιτά στο 2ο Γυμνάσιο Πύργου, είναι επιτακτική ανάγκη να απαντήσει ο Δήμαρχος Πύργου, με ποια λογική δεν πραγματοποιήθηκε απολύμανση, μικροβιοκτονία, μυοκτονία και απεντόμωση σε όλα τα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Δήμου Πύργου.

Το ζήτημα λαμβάνει σοβαρότατες διαστάσεις, αφού από τις 10-9-2020 έχει γίνει η απευθείας ανάθεση του συγκεκριμένου έργου. Πράγμα που σημαίνει ότι ο ίδιος ο Δήμαρχος ήρθε σε «απευθείας» επικοινωνία και επαφή με τον εργολάβο, έχοντας επομένως και την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για την επιλογή του.

Και επιπλέον απέκρυψε το γεγονός της μη απολύμανσης από τους γονείς και τους μαθητές του Δήμου μας, αναφέροντας μάλιστα στον ετήσιο απολογισμό του ότι «έλαβε όλα τα μέτρα ασφαλείας»;

Δήμαρχε, έστω και τώρα, δείξε υπευθυνότητα και πάρε όλα τα μέτρα για την ασφάλεια μαθητών και καθηγητών!!

Και μία ευγενική σύσταση: Ως ιατρός θα όφειλες στον ετήσιο απολογισμό του έργου σου, αφού έκρινες ότι εν μέσω πανδημίας έπρεπε να διοργανώσεις ανοιχτή συγκέντρωση, τουλάχιστον να φοράς μάσκα (όταν η πολιτεία ζητάει κάτι αντίστοιχο ακόμα και από μικρούς μαθητές).

Είσαι ο πρώτος πολίτης της πόλης και καλό είναι να αποτελείς το θετικό παράδειγμα για τους δημότες.

Κι αν θέλεις μη χάσεις άλλο πολύτιμο απαντώντας μου στο fb.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και πρέπει να ενεργήσεις αμέσως.

Όλη η επικαιρότητα