Lifestyle

Συγκινεί η Μαρία Μπεκατώρου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά – «Δεν το χωράει ανθρώπινος νους!»

ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΑΣΠΟΡΜΑΥΡΗ
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρία Μπεκατώρου έγραψε ένα κείμενο που συγκίνησε τους αναγνώστες με αφορμή τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Γλυκά Νερά: Προθεσμία μέχρι την Τρίτη για να απολογηθεί ο δολοφόνος της καρολάιν – Ψύχραιμος έφυγε από τα δικαστήρια

Αναλυτικά το κείμενο της Μπεκατώρου στο blog της στο fthis.gr

«Είμαι στη Φολέγανδρο…Στο υπέροχο δωμάτιο του φίλου μου Πέτρου Σιδερή. Κοιτάζω το Αιγαίο και η ώρα είναι περασμένη- όπως πάντα. Είχα ετοιμάσει ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα, αλλά δεν μπορώ απόψε να γράψω τίποτα όμορφο και ρομαντικό. Απόψε θα γράψω για την ωμή πραγματικότητα…την ωμή αλήθεια…τη φρικτή επικαιρότητα. Είναι από τις λίγες φορές που έχω επηρεαστεί τόσο πολύ και φυσικά θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου, τους φόβους μου.

Σήμερα από το πρωί παρακολουθώ τις εξελίξεις για την υπόθεση δολοφονίας στα Γλυκά Νερά με κομμένη την ανάσα. Σας λέω αλήθεια…το μυαλό είναι μόνο εκεί. Και νομίζω ότι από τη πρώτη στιγμή είχε «πάει» το μυαλό μου, αλλά όλο «έφευγε». Δεν ήθελε να πιστέψει. Φαντάζομαι ούτε εσείς θέλατε να πιστέψετε. Δεν γίνεται, αποκλείεται…Κι όμως κανείς δεν μας ξέρει τόσο καλά όσο ο ίδιος μας ο εαυτός.

Ένας νέος, όμορφος, επιτυχημένος άνθρωπος σκοτώνει τη γυναίκα του μπροστά στο μωρό τους και έχει το κουράγιο να σκηνοθετήσει τη ληστεία που δεν έγινε ποτέ και που απλά συνέβη σε ένα οικείο του πρόσωπο πριν λίγα χρόνια. Και αυτό το νέο, χαμογελαστό κορίτσι που έφυγε; Και που τελικά δεν άντεχε άλλο και το πλήρωσε; Δεν το χωράει ανθρώπινος νους!

Ποσό διεστραμμένο μυαλό! Αλήθεια τώρα, μπορεί να βρει τη δύναμη ένας άνθρωπος να σκοτώσει τη γυναίκα του, να στραγγαλίσει τον σκύλο του και να δεθεί προφασιζόμενος ότι ειδοποίησε την αστυνομία πληκτρολογώντας με τη μύτη του; Και να δηλώνει με θράσος στις τηλεοπτικές κάμερες ότι έχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία; Πώς ένας άνθρωπος έχοντας διαπράξει ένα τόσο φρικτό έγκλημα μπορεί και κοιμάται ήσυχος; Δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις σε επίπεδο δικαστικό.

Ούτε με ενδιαφέρει ποσά χρόνια θα μπει φυλακή, γιατί σκεπτόμενη ωμά πιστεύω ότι δεν θα καταλάβει ποτέ. Ούτε με ενδιαφέρει να καταλάβει. Αλήθεια ορίζεται η τιμωρία; Όχι θα απαντήσω δειλά…Ξέρετε τι με πονάει; Που αυτό το αγγελούδι θα μεγαλώσει χωρίς μανούλα και έχοντας για πατέρα ένα … Δεν θα το πω. Συμπληρώστε ό,τι θέλετε.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα