Lifestyle Smile

Συγκλονίζει η Ντόρα Μακρυγιάννη: Με έχει κακοποιήσει σύντροφός μου – “Αρρώστησα”

Ακούστε το άρθρο

Μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Ντόρα Μακρυγιάννη μιλώντας για τη “χιονοστιβάδα” των καταγγελιών κακοποίησης στον χώρο του θεάτρου αλλά και για μια μελανή στιγμή στην δική της προσωπική ζωή.

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει πέσει και η ίδια θύμα κακοποίησης από πρώην σύντροφό της στο παρελθόν, ο οποίος της ασκούσε ψυχολογική αλλά και σωματική βία. “Αρρώστησα. Αρρώστησα και κάποια στιγμή είπα δεν μπορεί η ζωή μου να είναι έτσι από εδώ και πέρα και ότι δεν μπορώ να ρίχνω τις ευθύνες συνέχεια πάνω μου, ότι “εγώ φταίω που συνέβη αυτό”, ότι “αν συμπεριφερόμουν αλλιώς μπορεί να μην είχε γίνει αυτό”, γιατί πέφτεις σε αυτή τη διαδικασία” ανέφερε μεταξύ άλλων.

“Εκεί δεν είναι μόνο η σωματική βία που μπορεί να υπάρχει, είναι και η ψυχολογική βία. Τη βρήκα τη δύναμη τότε μόνη μου και μετά απευθύνθηκα και σε κάποιον ειδικό” πρόσθεσε.

“Να αποδοθεί Δικαιοσύνη”

Η πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, “Ήλιος”, σχολίασε φυσικά και τις καταγγελίες των ηθοποιών, ανδρών και γυναικών σε βάρος πολύ γνωστών πρωταγωνιστών και σκηνοθετών του θεάτρου.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη σημείωσε πως όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες είναι σοκαριστικά και “σε κάνουν να πέφτεις από τα σύννεφα. “Εγώ δεν περίμενα πολλά από αυτά που έχουν ακουστεί” είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας ότι υπήρχαν κάποιες φήμες στον χώρο, οι οποίες δεν μπορούν να συγκριθούν με τα όσα συγκλονιστικά έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Σημείωσε ότι η Ζέτα Δούκα έκανε την αρχή για τον χώρο της υποκριτικής, διευκρίνισε ότι η κατάσταση είναι ίδια και σε άλλους επαγγελματικούς χώρους και ζήτησε να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Η ίδια σχολίασε και τις επίμαχες δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη περί “άνδρα παλαιάς κοπής”, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν υπάρχει κάποια γυναίκα ή άντρας που να μην ενοχλήθηκε από την επίμαχη φράση.

“Γενικά πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις τοποθετήσεις μας γιατί πίσω από αυτό υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δώσει πολύ μόχθο και δουλειά για να μπορέσουν να αποκαλύψουν οτιδήποτε κρατάνε κρυφό τόσα χρόνια και να προχωρήσουν” συμπλήρωσε.

Όλη η επικαιρότητα