Media Υγεία

Συγκλονίζει ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης για τον κορωνοϊό -“Νόμιζα ότι θα πεθάνω, ότι κάποιος μου ξερίζωνε το κεφάλι”

Ακούστε το άρθρο

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Οδηγός Καλής Ζωής Μιχάλης Κεφαλογιάννης αποφάσισε να μιλήσει στην εκπομπή του για την μεγάλη περιπέτειά του με τον κορωνοϊό για να δώσει το δικό του μήνυμα.

Αρχικά αναρωτήθηκε πως κόλλησε τον ιο παρά το γεγονός ότι πρόσεχε πολύ. Ίσως ο Μιχάλης κόλλησε συναντώντας ένα φίλο του που τελικά βγήκε θετικός.  O δημοσιογράφος με ψυχραιμία και ειλικρίνεια μίλησα για όσα βίωσε που ήταν αρκετά δύσκολα…

Παρέα με το οξύμετρο, μετά από 8 ημέρες πρωτόγνωρων πονοκεφάλων , ακατέβατου πυρετού 39o , ανυπόφορων πόνων σε όλο το σώμα και λίγο πριν διαπιστωθεί πνευμονία και το πρόβλημα στην αναπνοή, στο «Σωτηρία». Ακολούθησαν πιο δύσκολες μέρες. Αλλά πέρασαν. Σήμερα στις 09.00 στον @odigoskaliszois του @alphatv όλα όσα ίσως δεν θες ,αλλά καλό θα ήταν να γνωρίζεις για τον κορωνοϊό.

Με ψύχραιμο και αληθινό λόγο ο @kefalogiannis_ εξηγεί γιατί ο φόβος δεν βγάζει πουθενά και η ψυχραιμία μπορεί να είναι σωτήρια… έγραψε ο Μιχάλης για όσα είπε στην εκπομπή του για την περιπέτειά του

Στην αρχή είχα 39 πυρετό και λίγο πονοκέφαλο που εξελίχθηκε σε πιο δυνατό. Μετά από λίγες μέρες όμως το πράγμα χειροτέρεψε. Το βράδυ της γιορτής μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου, νόμιζα ότι εκείνη την ώραπεθαίνω. Πήρα τρία παυσίπονα και ένιωθα από τον πονοκέφαλο ότι μου ξερίζωνε κάποιος το κεφάλι. Ήμουν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο προσπαθώντας να ηρεμήσω” είπε ο Μιχάλης συγκινημένος.

Και εκεί ο φόβος μεγάλωνε. Ήξερα ότι οι κρίσιμες μέρες είναι οι 7 και εκεί ξεκινά ο φόβος”

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε και για την ώρα που έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο γιατί έπεσε το οξυγόνο του: “Ξύπνησα ένα πρωί και το οξυγόνο μου ήταν κάτω από το 90”. Η γιατρός του που είναι και καλεσμένη στην εκπομπή του σύστησε να πάει στα επείγοντα για να κάνει εξετάσεις.

Μου έδιναν κουράγιο οι άνθρωποι μέσα στο νοσοκομείο είπε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του. Εκεί κάνω ένα μεγάλο λάθος. Μου λένε οι γιατροί να μείνω στο νοσοκομείο. Αλλά εγώ αποφάσισα να φύγω και να πάρω οξυγόνο στο σπίτι”. Όταν έπεσε ο πυρετός ένιωσα μεγάλη ευγνωμοσύνη. Θέλω να πω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ. Δυο βδομάδες μετά δεν έχω αναρρώσει πλήρως.

via

Όλη η επικαιρότητα