Αχαϊα

Συγκλονίζει ο σύζυγος της 31χρονης που έπεσε σε γκρεμό: «Προσπαθώ να στηρίξω τα παιδιά μου»

Ακούστε το άρθρο

Συντετριμμένος είναι ο σύζυγος της 31χρονης γυναίκας, μητέρας 4 παιδιών, που έπεσε με το αυτοκίνητο της και σκοτώθηκε σε γκρεμό βάθους περίπου 100 μέτρων στην επαρχιακή οδό Πατρών-Καλαβρύτων.

«Κάθε πρωί παίρνω δύο καφέδες και πάω στο νεκροταφείο και κάθομαι στο μνήμα της, όπως κάναμε κάθε πρωί οι δυο μας. Είμαι συντετριμμένος. Έγραψαν μέχρι και ότι την κυνηγούσα με καραμπίνα, αλλά φυσικά το κατέβασαν. Κάτι πράγματα τρελά και τραγικά. Προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Είμαι συντετριμμένος και προσπαθώ να στηρίξω τα παιδιά μου», είπε μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Μάρτυρας υποστηρίζει πως είδε τη γυναίκα λίγο πριν πέσει στο κενό να κλαίει.

Ο σύζυγος της γυναίκας διέψευσε πως του έστειλε μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο, με το οποίο τον ενημέρωνε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της, ενώ όπως είπε ανάλογο μήνυμα δε βρέθηκε ούτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρούσε η σύζυγός του.

«Δεν ξέρω τι συνέβη. Έχω πολλά ερωτήματα. Μας χώριζε μια απόσταση τριών λεπτών. Την ακολουθούσα με το αυτοκίνητο. Μέσα σε αυτά τα λεπτά της γύρισε το μυαλό και αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της; Ήμασταν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι. Ακόμα και μια μέρα πριν από το δυστύχημα κάναμε σχέδια» είπε.

Δεν έκρυψε ωστόσο πως έχει αρκετά ερωτήματα για τις συνθήκες του δυστυχήματος για τα οποία δεν έχει πάρει απαντήσεις.

Τι έδειξε η νεκροψία

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος της πολύτεκνης μητέρας προκλήθηκε από τραύματα στον θώρακα και την κοιλιά. «Ο θάνατος επήλθε συνεπεία κακώσεων θώρακος και κοιλίας, απολύτως συμβατές με το αναφερόμενο συμβάν» ανέφερε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα, η οποία και διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή.

Πηγή: Εφημερίδα «Πελοπόννησος»

Όλη η επικαιρότητα