Μεσσηνία

Συλλήψεις για 4 κιλά χασίς στην Κορώνη

Ακούστε το άρθρο

Ένας 51χρονος και ένας 57χρονος συνελήφθησαν για διακίνηση χασίς το πρωί της Πέμπτης στην Κορώνη.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας με τη βοήθεια του σκύλου Dagi, ειδικά εκπαιδευμένου για την ανίχνευση ναρκωτικών, βρήκαν και κατάσχεσαν περισσότερα από 4 κιλά χασίς, τσιγαριλίκια, σπόρους χασίς και μια μικρή ποσότητα χασισέλαιου.

Οι δύο συλληφθέντες δεν φαίνεται να έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους, και σύμφωνα με το δελτίο της Αστυνομίας πρόκειται για δύο ξεχωριστές περιπτώσεις. Στην πρώτη περίπτωση, στο σπίτι του 51χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους 5 ανισοβαρείς ποσότητες χασίς, συνολικού βάρους 466 γραμ., μικροποσότητα χασισέλαιου 4,32 γραμ., και 1 τσιγαριλίκι χασίς, ενώ κατάσχεσαν και ένα κινητό τηλέφωνο, για την διερεύνηση των επαφών του συλληφθέντα.

Στη δεύτερη περίπτωση, έρευνα εκτός από το σπίτι του 57χρονου έγινε και σε ένα παράπηγμα όπου εκτρέφει ζώα, στον περίβολο του σπιτιού.

Με τη βοήθεια του σκύλου, οι αστυνομικοί βρήκαν στους δύο αυτούς χώρους 19 ανισοβαρείς ποσότητες χασίς (κλώνοι με φούντες) συνολικού βάρους 3.718,8 γραμμαρίων, 3 τσιγαριλίκια χασίς, 23 σπόρους χασίς, ενώ κατάσχεσαν και το κινητό τηλέφωνο του συλληφθέντα.

Όλη η επικαιρότητα