Super league

Συμφωνία με ισπανική εταιρία για αγορά της ΠΑΕ Βόλος

Ακούστε το άρθρο

Πρόσκληση στους μετόχους για μεταβίβαση των μετοχών τους εφόσον το επιθυμούν απηύθηνε η ΠΑΕ Βόλος, με τον πρόεδρό της, Αχιλλέα Μπέο, να δηλώνει στην “ASTRA ΤV” πως έχει επέλθει συμφωνία με ισπανική εταιρία, για την αγορά της ΠΑΕ.

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε πως ο Ζήσης Βρύζας μεσολάβησε για την επαφή με την εν λόγω εταιρία, η οποία έχει ήδη προκαταβάλει ένα ποσό και στις 20 Ιανουαρίου θα πέσουν οι τελικές υπογραφές.

Ο Αχιλλέας Μπέος επισήμανε ότι η ομάδα δεν πρόκειται να φύγει από τον Βόλο, καθώς κάτι τέτοιο ήταν απαράβατος όρος, ενώ πρόσθεσε πως έχει, ήδη, ξεκινήσει ο έλεγχος των οικονομικών της ΠΑΕ.

«Η ομάδα παραδίδεται καθαρή και μετά την νέα της επιτυχία με την ΑΕΚ, παραδίδω την καλύτερη ομάδα και θα ασχοληθώ πλέον με την πόλη μου και με την ιδιότητα μου, ως Δήμαρχος Βόλου. Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Βόλου και τα ποσοστά μου θα τα ζήλευε και ο Τσαουσέσκου,» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος.

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος αναφέρεται: «Η ΠΑΕ Βόλος καλεί όσους μετόχους επιθυμούν να μεταβιβάσουν τις μετοχές τους, να προσέλθουν στα γραφεία της ομάδας, προσκομίζοντας τις μετοχές τους, αντίγραφο της αστυνομικής του ταυτότητας και το προσωπικό τους ΑΦΜ».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα