Ηλεία

Συνάντηση Δημάρχου Ζαχάρως με το νέο ΔΣ του εμπορικού συλλόγου

Ακούστε το άρθρο

Τα θέματα που αφορούν  το παραλιακό μέτωπο, τους κοινόχρηστους χώρους, της καθαριότητας και της αλλαγής θέσης της λαϊκής αγοράς κυριάρχησαν στην συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος με τα μέλη και το νέο  πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργο Αλεξανδρόπουλο.

Αρχικά ο Δήμαρχος καλοσώρισε στο γραφείο του το νέο διοικητικός συμβούλιο και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα επισημαίνοντας πόσο σημαντικό είναι για την ανάπτυξη της περιοχής η συνεργασία του εμπορικού κόσμου με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Στην συνέχεια έγινε εκτενή συζήτηση για τις δυνατότητες αξιοποίησης του παραλιακού μετώπου προκειμένου να δώσει πνοή ζωής στην τοπική οικονομία.  Παράλληλα τέθηκε το ζήτημα της συμβολής του εμπορικού κόσμου στο θέμα της καθαριότητας με την συνετή εναπόθεση των απορριμμάτων στους χώρους που ο δήμος έχει καθορίσει ενώ από την πλευρά του δήμου επισημάνθηκε η προσπάθεια που καταβάλλεται από πλευράς υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου ώστε να παραμείνει καθαρός τόσο η έδρα του δήμου όσο και οι τοπικές κοινότητες.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την χρήση των κοινόχρηστων χώρων και την αλλαγή της θέσης της λαϊκής αγοράς.

Στην συνάντηση συμμετείχαν και οι Αντιδήμαρχοι Τάσος Αλτάνης, Χρήστος Βλάχος και Δήμητρα Σκαλτσά.

Όλη η επικαιρότητα