Κόσμος

Γερμανία: Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης για ύποπτη αποσκευή

Ακούστε το άρθρο

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, το μεγαλύτερο στη Γερμανία, καθώς εντοπίστηκε από τις Αρχές μία ύποπτη αποσκευή. Η αστυνομία προχώρησε σε επιχείρηση εκκένωσης μέρους του αεροδρομίου, ενώ έκλεισε και τον σιδηροδρομικό σταθμό του.

Σύμφωνα με την Frankfurter Allgemeine, δύο άνθρωποι έχουν συλληφθεί επειδή είχαν σχέση με την ύποπτη αποσκευή, η οποία χαρακτηρίστηκε ως «απειλή για βόμβα», ενώ οι αστυνομία κυνηγά και ένα τρίτο άτομο. Εξαιτίας του συμβάντος υπήρξαν καθυστερήσεις σε ορισμένες πτήσεις.

Η Deutsche Welle αναφέρει ότι τελικά η εγκαταλελειμμένη αποσκευή αποδείχθηκε ακίνδυνη, ωστόσο οι Αρχές ερευνούν το συμβάν. Νωρίτερα υπήρξαν και αναφορές για έναν ένοπλο άνδρα εντός του αεροδρομίου.

Λίγες ώρες αργότερα το αεροδρόμιο βρέθηκε και πάλι σε πλήρη λειτουργία, καθώς οι Αρχές επέτρεψαν σε προσωπικό και επιβάτες να επιστρέψουν στον τερματικό σταθμό 1 του αεροδρομίου και στον περιφερειακό σιδηροδρομικό σταθμό του αεροδρομίου, οι οποίοι είχαν κλείσει νωρίτερα.

via

Όλη η επικαιρότητα