Ηλεία

Συναγερμός στον Πύργο: Εντοπίστηκε χειροβομβίδα σε διαμέρισμα (pics)

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες στον Πύργο.
Ακούστε το άρθρο

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες στον Πύργο από χειροβομβίδα παλαιού τύπου που βρέθηκε σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης κοντά στην πλατεία Δικαστηρίων!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews, η χειροβομβίδα εντοπίστηκε χθες το πρωί στο πατάρι του διαμερίσματος από την ιδιοκτήτρια η οποία εκτελούσε εργασίες καθαρισμού και άμεσα εκείνη ειδοποίησε την αστυνομία.

Λίγο πριν τις 9 μ.μ. στο σημείο έφτασαν στελέχη του Τάγματος Εκκαθαρίσεως Ναρκοπεδίων Ξηράς για τον έλεγχο και τη μεταφορά της χειροβομβίδας μαζί με την Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ και αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απέκλεισαν τη γύρω περιοχή προκειμένου οι ειδικοί να ελέγξουν και να μεταφέρουν την αμυντική χειροβομβίδα του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, πράγμα το οποίο και έγινε περίπου στις 10 μ.μ., όταν και αποκαταστάθηκε η κίνηση.

Το γεγονός της ύπαρξης της χειροβομβίδας ωστόσο ήταν αρκετό για να προκληθεί αναστάτωση σε περαστικούς και ενοίκους της γύρω περιοχής που όταν πληροφορήθηκαν τι έγινε, ανησύχησαν και προληπτικά απομακρύνθηκαν από το σημείο

Αφήστε μια απάντηση

Όλη η επικαιρότητα