Ηλεία

Συνδέσμος Αποχέτευσης «Ηρακλής»: «Πραξικοπηματική τακτική» καταγγέλλουν τρία μέλη του ΔΣ-Ε. Ρουμελιώτης-Α. Μαρίνος-Ν. Γεωργόπουλος προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη

ΦΩΤΟ ΔΣ ΜΕΛΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
Ακούστε το άρθρο

Την πραξικοπηματική τακτική δύο μελών του ΔΣ του Συνδέσμου Αποχέτευσης «Ηρακλής», καταγγέλλουν τρία μέλη του ΔΣ οι κ.κ. Έκτορας Ρουμελιώτης, Ανδρέας Μαρίνος και Νίκος Γεωργόπουλος, οι οποίοι και προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη.

Οι τρεις άνδρες προσερχόμενοι σήμερα Δευτέρα στα γραφεία του Συνδέσμου για τη συνεδρίαση του ΔΣ, βρήκαν τις πόρτες ερμητικά κλειστές και όπως πληροφορήθηκαν στη συνέχεια, και οι δύο υπάλληλοι του Συνδέσμου, απουσίαζαν  με άδεια με αποτέλεσμα ο Σύνδεσμος να παραμένει κλειστός!

Τονίζεται ότι τα δύο μέλη του Συνδέσμου είχαν ειδοποιηθεί εγκαίρως με Εξώδικη αίτηση για σύγκληση του ΔΣ, η οποία όμως για άγνωστους λόγους αγνοήθηκε.

Συγκεκριμένα, το μέλος του ΔΣ, ο  Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος εξερχόμενος του Δικαστικού Μεγάρου Αμαλιάδος δήλωσε : «Προσφεύγουμε στη Δικαιοσύνη καταγγέλλοντας  το γεγονός  ότι σήμερα Δευτέρα 7 Ιουνίου τα γραφεία του Συνδέσμου Αποχέτευσης «ΗΡΑΚΛΗΣ» είναι κλειστά παρ’ ότι από την περασμένη Πέμπτη  με δικαστικό επιμελητή επιδόθηκε αίτηση για σύγκληση του ΔΣ  την οποία υπογράφει η πλειοψηφία, δηλαδή  τα τρία  μέλη του ΔΣ  ο κ. Νίκος Γεωργόπουλος, ο κ. Έκτορας Ρουμελιώτης και εγώ, με θέματα  τη νόμιμη συγκρότηση σε σώμα του ΔΣ , την εκλογή προέδρου και αντιπροέδρου και εκλογή μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής. Λίγο μετά τις 12 μεταβήκαμε στα γραφεία του Συνδέσμου στην Ανδραβίδα όπου βρήκαμε την πόρτα κλειστή και ένα χαρτί που έγραφε… «Επιστρέφω»! Έκπληκτοι ρωτήσαμε υπαλλήλους του Δήμου, οι οποίοι μας είπαν ότι «ο Σύνδεσμος θα παραμείνει κλειστός για μια ή δύο εβδομάδες»!

Αντιλαμβάνεστε ότι η πραξικοπηματική τακτική  των υπολοίπων δύο μελών  του ΔΣ , δεν θα έχει καμία τύχη γιατί ευτυχώς λειτουργεί η Δικαιοσύνη και υπάρχει έννομη τάξη στα πράγματα. Είμαστε και τα τρία μέλη εδώ για να προστατέψουμε το μεγάλο έργο που καλείται να υπηρετήσει ο Σύνδεσμος «Ηρακλής», έργο που με επιπολαιότητα και απερισκεψία κάποιοι οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια. Βρισκόμαστε εδώ για να προλάβουμε τις δυσάρεστες εξελίξεις ώστε ο Βιολογικός που αποτελεί όνειρο και των δύο Δήμων, να παραδοθεί ολοκληρωμένος στους δημότες και των δύο Δήμων. Είναι καθήκον μας».

Ο κ. Έκτορας Ρουμελιώτης μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου, εξερχόμενος του Δικαστικού Μεγάρου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Όλως περιέργως σήμερα βρήκαμε τα γραφεία του Συνδέσμου κλειστά αν και άπαντες είχαν ειδοποιηθεί εγκαίρως για τη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ. Από υπαλλήλους του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης ενημερωθήκαμε ότι και οι δύο υπάλληλοι του «Ηρακλή», έλαβαν άδεια για μία ή δύο εβδομάδες!  Προσφεύγουμε στη Δικαιοσύνη  για να ελεγχθεί αυτή η τακτική»

Επίσης ο  κ. Νίκος Γεωργόπουλος μέλος του ΔΣ  του Συνδέσμου «Ηρακλής» δήλωσε μεταξύ άλλων: «Μας προβλημάτισε η συμπεριφορά εκείνων που κλείδωσαν τις πόρτες του Συνδέσμου. Πληροφορηθήκαμε ότι απουσίαζαν  με άδεια και οι δύο υπάλληλοι και θα επιστρέψουν μετά από  μία ή δύο εβδομάδες. Μετά από αυτή την συμπεριφορά κινούμαστε νομικά για να προστατέψουμε τα συμφέροντα του Συνδέσμου».

Όλη η επικαιρότητα