Ηλεία

Επιδειξίας αυνανιζόταν σε κεντρικό δρόμο της Ανδραβίδας

Ακούστε το άρθρο

Επιδειξίας αυνανιζόταν  στον κεντρικό δρόμο της Ανδραβίδας, ενώ  επιχείρησε  να εισβάλλει σε κατάστημα μέσα στο οποίο βρισκόταν η γυναίκα ιδιοκτήτρια.

Το απόγευμα της Πέμπτης συνελήφθη στην Ανδραβίδα από αστυνομικούς του ΑΤ Ανδραβίδας Κυλλήνης ο φερόμενος ως επιδειξίας.

Συγκεκριμένα ώρα 10.30 Πέμπτη το πρωί στον κεντρικό δρόμο της Ανδραβίδας, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, στέκεται έξω από κατάστημα ένας  τύπος με μαύρη καπαρντίνα με κουκούλα και ένα τσαντάκι πράσινο να κρέμεται μπροστά στο ύψος της κοιλιάς.  Στο κατάστημα βρίσκεται η ιδιοκτήτρια. Η παραμονή του στο σημείο της έχει προκαλέσει εντύπωση. Ο άνδρας της είναι άγνωστος αν και δεν μπορεί να διακρίνει τα χαρακτηριστικά του. Κάποια στιγμή ο άγνωστος ανοίγει την καπαρντίνα και αρχίζει να αυνανίζεται. Η γυναίκα τρομοκρατείται και με το τηλέφωνό της καλεί και ενημερώνει τις ιδιοκτήτριες διπλανών καταστημάτων. Την ώρα που η γυναίκα μιλούσε στο τηλέφωνο, ο άγνωστος άνδρας επιχείρησε να μπει μέσα στο κατάστημα. Όμως οι ιδιοκτήτριες που είχαν ενημερωθεί είχαν ήδη βγει έξω από τα καταστήματά τους και έβαλαν τις φωνές στον άνδρα. Ο επιδειξίας αμέσως το έβαλε στα πόδια.

Καταστηματάρχες  ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία. Άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ανδραβίδας Κυλλήνης με περιπολικά «χτένιζαν» την περιοχή για τον εντοπισμό του άγνωστου επιδειξία.

Τελικά, το απόγευμα της Πέμπτης συνελήφθη νεαρός φερόμενος ως επιδειξίας και στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Όλη η επικαιρότητα