Ηλεία

ΣΦΙΝΑ: Συγκέντρωση τροφίμων για τις ευάλωτες ομάδες

Ακούστε το άρθρο

Συλλογική προσπάθεια για έμπρακτη στήριξη – Οι πολίτες μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα από τις 19 έως τις 23 Απριλίου

Έμπρακτη στήριξη στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, σε όλους αυτούς που είχαν πληγεί από την δεκαετή οικονομική κρίση που βίωσε η χώρα μας και στην συνέχεια δέχτηκαν ακόμη ένα πλήγμα εξαιτίας των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού, επιδιώκει να δώσει ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας (Σ.ΦΙ.Ν.Α.).

Στήριξη μέσα από την συλλογική προσπάθεια και προσφορά, γι’ αυτό και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη να προσφέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους εν όψει των εορτών του Πάσχα.

Η συγκέντρωση τροφίμων θα γίνει στα γραφεία του Σ.ΦΙ.Ν.Α. (επί της οδού Δημοκρίτου 3 στην Αμαλιάδα) από την ερχόμενη Δευτέρα 19 Απριλίου έως και την Παρασκευή 23 Απριλίου και ώρες 09:00 το πρωί έως 13:00 το μεσημέρι.

Και το ελάχιστο έχει αξία…

Κάθε προσφορά, μικρή ή μεγάλη, είναι σημαντική και έχει ιδιαίτερη αξία για τους ανθρώπους που θα λάβουν αυτά τα αγαθά, προκειμένου να βελτιώσουν έστω και στο ελάχιστο την καθημερινότητά τους.

Όπως επισημαίνεται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, η συγκυρία είναι δύσκολη για όλους, ωστόσο κάποιοι άνθρωποι βρίσκονται σε ιδιαίτερη θέση και πραγματικά έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στον συνάνθρωπο για να μπορέσουν να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες.

“Βοηθώντας τον συνάνθρωπο, κάνουμε καλό και στον ίδιο μας τον εαυτό” ανέφερε ο πρόεδρος του Σ.ΦΙ.Ν.Α. κ. Ανδρέας Παπαδάκος και συμπλήρωσε: “Αυτές τις άγιες ημέρες του Πάσχα ας σκεφτούμε λίγο περισσότερο το συνάνθρωπο και ας σταθούμε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη. Γι’ αυτό και καλώ τους συμπολίτες μας να προσφέρουν έστω και το ελάχιστο, για να μπορέσουμε να διαθέσουμε τρόφιμα σε ανθρώπους που χρειάζονται πραγματικά την βοήθειά μας”.

Τα τρόφιμα τα οποία θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν σε ανθρώπους που τα χρειάζονται, με τον πλέον διακριτικό τρόπο, διασφαλίζοντας την ανωνυμία τους.

Όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν θα μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και στα τηλέφωνα 26220 22999 και 26220 23000. Στα γραφεία του Σ.ΦΙ.Ν.Α. θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας και όσοι προσέρχονται θα πρέπει να φορούν τις μάσκες προστασίας, για αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού.

Ο πρόεδρος του Σ.ΦΙ.Ν.Α. Ανδρέας Παπαδάκος καλεί τους πολίτες να προσφέρουν έστω και το ελάχιστο για τον συνάνθρωπο

Όλη η επικαιρότητα