Ηλεία

ΣΦΙΝΑ: «Συλλογή τροφίμων μακράς Διάρκειας για τους πληγέντες από την Κακοκαιρία κατοίκους της Καρδίτσας»

Ακούστε το άρθρο

Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας προχωρά στην συγκέντρωση, συλλογή και αποστολή τροφίμων μακράς διάρκειας για τους πληγέντες από την κακοκαιρία κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Καρδίτσας.

Συλλέγουμε κατά προτεραιότητα νερά εμφιαλωμένα και τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια, μπισκότα, κονσέρβες, λάδι, γάλα εβαπορέ, δημητριακά, καφέ, πελτέ και άλλα.

Από τη Δευτέρα 28/9/2020 και τις ώρες λειτουργίας των γραφείων του Σ.ΦΙ.Ν.Α. 09:00-13:00 μαζεύουμε τις ποσότητες, έως την Παρασκευή 2/10/2020, έτσι ώστε να προλάβουμε έγκαιρα στην βοήθεια των συνανθρώπων μας και να συμμετέχουμε πανελλαδικά στο δίκτυο συμπαράστασης και έμπρακτης αλληλεγγύης. Μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνά μας για ραντεβού το απόγευμα, για να παραλάβουμε τη βοήθειά σας, στα γραφεία μας ή να έρθουμε σε εσάς για τις ποσότητες που θέλετε να διαθέσετε για το λαό της Καρδίτσας.

Η Ηλεία, πάντα πρώτη στη βοήθεια συνανθρώπων που βρίσκονται σε απόγνωση και άσχημη κατάσταση, θα παραμείνει ενεργή και δυναμική, ακολουθώντας τα πανανθρώπινα ιδανικά υποστήριξης των ασθενεστέρων συμπολιτών μας.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχουμε όλες και όλοι ενεργά.

Όλη η επικαιρότητα