Categories: Ηλεία

Σωματείο Παραπληγικών Νομού Ηλείας: Με καύσωνα, χωρίς Seatrac

Share

Το σωματείο παραπληγικών νομού Ηλείας σε ανάρτηση του Γιώργου Παπανικολόπουλου, εκφράζει για μία ακόμα φορά τα παράπονά του για την καθυστέρηση που υπάρχει από πολλούς δήμους της Ηλείας στην τοποθέτηση Seatrac.

Μάλιστα στην ανακοίνωσή του το σωματείο καλεί τους δήμους να προχωρήσουν άμεσα στην υλοποίηση των υποσχέσεών τους, προκειμένου και οι άνθρωποι με αναπηρία να μπορούν να κάνουν χωρίς πρόβλημα το μπάνιο τους στις παραλίες του νομού.

Αναλυτικά η ανάρτηση του σωματείου:

«Σε λίγες μέρες θα έχουμε καύσωνα, θα φτάσει η θερμοκρασία έως και 42 βαθμούς και ακόμη τα Seatrac της Ηλείας δεν έχουν τοποθετηθεί για να μπορούν και οι άνθρωποι με αναπηρία να κάνουν ένα μπάνιο και να δροσιστούν από τον καύσωνα που έρχεται. Ποτέ θα μπουν στην διαδικασία να τοποθετήσουν τα μηχανήματα ;;; κύριοι Δήμαρχοι της Ηλείας, Ζαχάρω, Πύργος, Αμαλιάδα, Πηνειός και περιφέρεια που κάνουν το κορόιδο και μας αφήνουν κλεισμένους και καταδικασμένους. Για άλλη μία φορά είμαστε στο περιθώριο. Θα μας θυμηθείτε μόνο για τους ψήφους όταν έρθει η ώρα για να το παίξετε ευαισθητοποιημένοι».