Παραπολιτικά

Σύντομες διακοπές για τον Νίκο Χαρδαλιά

Η παρότρυνση του πρωθυπουργού και η … «ηλεκτρική καρέκλα»
Ακούστε το άρθρο

Μίνι ανάπαυλα για τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά μετά από την περιπέτεια της υγείας του και το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες  μετά την παρουσία του  στη βουλή κατά τη συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για τις καταστροφικές πυρκαγιές, με παρότρυνση του πρωθυπουργού ξεκίνησε διακοπές μίας εβδομάδας με την οικογένειά του.

Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει – ούτε οι πολιτικοί του αντίπαλοι – ότι επί μήνες βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης καθώς σε επιτελικό και επιχειρησιακό επίπεδο έχει κληθεί να διαχειριστεί τις μεγαλύτερες κρίσεις που έχουν «χτυπήσει» τη χώρα που δεν είναι άλλες από την πανδημία και τις φωτιές που προκάλεσαν τεράστιες ζημιές σε περιουσίες και κατέκαψαν πάνω από 1 εκατ. στρέμματα γης.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς γνωρίζει ήδη ότι θα παραμείνει αμετακίνητος στο πόστο του, καθώς το ανακάτεμα της κυβερνητικής τράπουλας – όπως όλα δείχνουν – δεν επηρεάζει το δικό του χαρτοφυλάκιο και συνεπώς μπορεί ξέγνοιαστος να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης με τους δικούς του ανθρώπους. Πάντως στη Βουλή εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος στα υπουργικά έδρανα και συμμετείχε σε πηγαδάκια τόσο με τον υπουργό προστασίας του πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, όσο και με τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Πηγή: newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα