Ελλάδα

Σύρος: Πέθανε 18χρονη που νοσηλευόταν – Είχε πάει διακοπές στην Ίο

Ακούστε το άρθρο

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 18χρονη δεν έφερε κάποιο εξωτερικό χτύπημα ή τραύμα

Ένα κορίτσι 18 ετών άφησε ξαφνικά την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου.

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Κυριακής. Η 18χρονη Ελληνίδα έκανε διακοπές στην Ίο και σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο Κέντρο Υγείας του νησιού για νοσηλεία, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η κατάσταση του νεαρού κοριτσιού διαπιστώθηκε ότι ήταν αρκετά σοβαρή γι αυτό και δόθηκε εντολή να μεταφερθεί με αεροδιακομιδή στην Σύρο προκειμένου να διακομισθεί στο Νοσοκομείο του νησιού.

Εκεί, παρά τις προσπάθειες των γιατρών η 18χρονη δεν κατάφερε να επανέλθει, αντίθετα η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο μιας και διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί σοβαρή βλάβη στο εγκεφαλικό σύστημα και τελικά εξέπνευσε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 18χρονη δεν έφερε κάποιο εξωτερικό χτύπημα ή τραύμα και οι αρχές, σε πρώτη φάση, έχουν σχεδόν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.
Η σορός της άτυχης κοπέλας θα μεταφερθεί στον Πειραιά για τη διενέργεια της διαδικασίας νεκροψίας – νεκροτομής η οποία θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της.

Πηγή: cyclades24.gr

Όλη η επικαιρότητα