Lifestyle Smile

Τάκης Χρυσικάκος: Νοσηλεύεται με Covid-19 εδώ και οκτώ ημέρες – Είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου

Ακούστε το άρθρο

Η κατάσταση της υγείας του είναι ελεγχόμενη – Νοσηλεύεται σε απλή κλίνη Covid-19

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Τάκης Χρυσικάκος, ο οποίος νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης εδώ και οκτώ ημέρες με πνευμονία.

Ο γνωστός ηθοποιός κόλλησε τον ιό παρά το γεγονός ότι είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του Covid-19. Μάλιστα, είχε φροντίσει να αναρτήσει φωτογραφία από την ημέρα, που έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου, γράφοντας στη λεζάντα: «Επιχείρηση “φτου ξελεφτερία”».

Σύμφωνα όμως, με πληροφορίες του ThessToday.gr δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο και η κατάσταση της υγείας του είναι ελεγχόμενη, ενώ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε απλή κλίνη.

Μόλις αναρρώσει, θα μπορέσει να επιστρέψει κανονικά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, καθώς βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη για την παράσταση του ΚΘΒΕ «Ταξίδι μιας μεγάλης μέρας μέσα στη νύχτα» σε σκηνοθεσία του Θανάση Σαράντου.

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 14 Ιουλίου, στον εξωτερικό χώρο της Μονής Λαζαριστών και δεν θα αναβληθεί, καθώς ο ρόλος που υποδύεται (Τζέιμς Τάιρον) είναι σε διπλή διανομή με τον ηθοποιό Πέρη Μιχαηλίδη.

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα