Lifestyle Smile

Τάσος Νούσιας: «Εξαπατημένη νυν υπουργός Πολιτισμού για παιδεραστή – βιαστή»

Ακούστε το άρθρο

Πλήθος αντιδράσεων από καλλιτέχνες προκάλεσε η τοποθέτηση της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη σχετικά με τις καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο και κυρίως για τον διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη.

Ώρα με την ώρα πληθαίνουν τα αρνητικά και ειρωνικά σχόλια για την υπουργό που υποστήριξε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης, – που ποτέ δεν υπήρξε φίλος της, ούτε γνώριζε τίποτα για τις φήμες που κυκλοφορούσαν για αυτόν, όπως τόνισε –  ουσιαστικά την εξαπάτησε, χαρακτηρίζονταν τον μάλιστα επικίνδυνο άνθρωπο.

Στη γραμμή της Ζέτας Δούκα και τον Αντώνη Καφετζόπουλου που επιτίθενται στην υπουργό, θέση παίρνει και ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Νούσιας.

«Εξαπατημένη νυν Υπουργός Πολιτισμού για παιδεραστή – βιαστή, γνωστό ηθοποιό, σκηνοθέτη και πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο instagram o ο κ. Νούσιας και προσθέτει:

«Δεν με ξέρεις, δεν σε ξέρω. Υποφέρεις και υποφέρω».

«Δυστυχώς, όμως, πρόκειται για τα παιδιά μας και δεν μπορούμε να γελάσουμε, μας κόβεται η ανάσα και μας περισσεύει η οργή» τονίζει χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

via

Όλη η επικαιρότητα