Προγνωστικά

Ταλέντο και ποιότητα για το Over

Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Ελλάδας, με το οποίο καταπιάνεται στη σημερινή στήλη του στο Foxbet ο Στέφανος Μαρολαχάκης.

Μάθετε εδώ τα πάντα για το survivor στοιχημα

Δεν ξεκινήσαμε με το δεξί το 2021, καθώς δεν επιβεβαιώθηκαν τα σημεία της δυάδας. Η Γκαζιαντέπ κράτησε χαμηλά τον αντίπαλό της, αλλά έχασε, καθώς δέχθηκε ένα τρίποντο στο φινάλε, ενώ η Μπιλμπάο πήρε τη νίκη κόντρα στη Χιπουσκόα χωρίς να καλύψει το χάντικαπ των 3.5 πόντων.

Σήμερα θα ασχοληθώ με τον αγώνα Ιωνικός-Άρης για την Basket League. Ο Ιωνικός έχει μεταμορφωθεί μετά την έλευση του Βαγγέλη Αγγέλου στην ομάδα και πέρα από το ότι έχει αρχίσει να παίρνει αποτελέσματα, παίζει και πολύ καλό μπάσκετ. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα τρία τελευταία παιχνίδια, έχει πετύχει πάνω από 84 πόντους κόντρα σε Λάρισα, Προμηθέα και ΠΑΟΚ, ενώ η επιστροφή του Τολιόπουλου από τον τραυματισμό δίνει άλλη μία επιπλέον λύση στο σκοράρισμα.

Ο Άρης από την άλλη, ταξίδεψε στην Αθήνα με δύο σημαντικά προβλήματα στη ρακέτα, αφού δεν θα αγωνιστούν οι δύο βασικοί ψηλοί του, Μιλόσεβιτς και Ντραγκίσεβιτς, γεγονός που περιορίζει τόσο τις λύσεις στη ρακέτα, όσο και συνολικά το rotation. Οι Θεσσαλονικείς έχουν δεχθεί πάνω από 80 πόντους στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια τους και θεωρώ ότι κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί και στη Νίκαια.

Ο Ιωνικός έχει την ποιότητα και τις λύσεις για να ξεπεράσει τους 80 πόντους, καθώς έχει παίκτες με μεγάλο ταλέντο στην επίθεση, οι οποίοι μπορούν να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα και θεωρώ ότι το Over 79.5 των γηπεδούχων στο 1.85 έχει αξία.

Διαβάστε εδώ περισσότερα προγνωστικά και ειδήσεις για το πρωτάθλημα της Basket League.

Όλη η επικαιρότητα