Αθλητισμός

Τα µηνύµατα των ηλειακών οµάδων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821

Ακούστε το άρθρο

Αρκετές ήταν οι ομάδες που έστειλαν τα δικά τους μηνύματα για την επέτειο της ελληνικής επανάστασης του 1821 και τη συμπλήρωση 200 χρόνων. Ας δούμε κάποια από αυτά:

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ

1821-2021

200 χρόνια ελευθερίας και ανεξαρτησίας !!! 200 χρόνια από τότε που γενναίοι και σπουδαίοι άνθρωποι πολέμησαν για το όνειρο μίας καλύτερης Ελλάδας. Όλοι μας υποκλινόμαστε με δέος στην μεγαλοσύνη, στην ανδρεία, στο αδάμαστο ελεύθερο πνεύμα και στο ανυπότακτο φρόνημα όλων όσων έχυσαν το αίμα τους για να ζούμε εμείς σήμερα 200 χρόνια μετά ελεύθεροι σε μία χώρα που αναπτύσσεται, προοδεύει και απέναντι στις προκλήσεις των καιρών δίνει την μάχη της.

Το νόημα του 1821 είναι μία λέξη: ελευθερία. Είναι αυτό που κατάφερε αυτό το μικρό έθνος. Είναι αυτό που καλούμαστε να συνεχίζουμε.

Η Επανάσταση του 1821 αποτελεί ορόσημο για την πορεία του Έθνους μας και η επέτειος 200 χρόνων μια μοναδική αφορμή για να κοιτάξουμε πίσω, αναλογιζόμενοι τα όσα περάσαμε, αλλά και να προχωρήσουμε μπροστά στα επόμενα χρόνια. Με έμπνευση και όραμα, λοιπόν, επιστρέφουμε σε διαχρονικές αξίες που δίνουν νόημα στο σήμερα.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ

«Όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά…»

Χρόνια πολλά, Ελλάδα!

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες!

Χρόνια πολλά από την πόλη και την ομάδα μας!

Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Χρόνια πολλά στο Έθνος μας για τα 200 Χρόνια ανεξαρτησίας του!

Ο ΑΟ ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ εύχεται σε όλους σας χρόνια πολλά και ελεύθερα!

Ελπίζουμε να σας ξαναδούμε σύντομα στην πισίνα μας.

ΣΕΦΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ

Γιορτάζουμε την συμπλήρωση 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821!

Η Λευτερια ήταν ο διακαής πόθος των Ελλήνων που βασίστηκαν στις δικές τους δυναμεις και εξεγερθηκαν εναντίον του τουρκικού ζυγού.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Όλη η επικαιρότητα