Ηλεία

Τα έσοδα του «Parea» στην «Φλόγα»: Κίνησης αλληλεγγύης για τα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες

Ακούστε το άρθρο

Για μια ακόμα χρονιά το «Parea cafe», στον Πύργο, στάθηκε δίπλα στα μικρά παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες.

Συμμετέχοντας (και φέτος) στις εκδηλώσεις για την παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, Γιάννης Πλεμμένος και Αλέξης Καλύβας αποφάσισαν –αφού ο κορωνοϊός θέτει περιορισμούς- να πράξουν διαφορετικά…

Έτσι πήραν την απόφαση να προσφέρουν όλες τις εισπράξεις της χθεσινής ημέρας, στην «Φλόγα», τον Σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια… κίνηση που αντιμετωπίστηκε θετικά από τους πελάτες του «Parea», που έσπευσαν να προμηθευτούν τους καφέδες τους και τα υπόλοιπα προϊόντα που διαθέτει προκειμένου να ενισχύσουν την αλληλέγγυα κίνηση των ιδιοκτητών…

«Πρόκειται για μια ημέρα αφιερωμένη στους μικρούς ήρωες που πολεμάνε με αυτό το θηρίο που λέγεται καρκίνος, παιδικός καρκίνος, δυο λέξεις που όλοι θα θέλαμε να μην μπορούν να πηγαίνουν μαζί.

Σαν κατάστημα κάθε χρόνο κάνουμε μια ειδική εκδήλωση γι` αυτά τα παιδιά και συνεργαζόμαστε με το σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια Φλόγα. Φέτος λόγω πανδημίας δεν μπορούμε να πράξουμε το ίδιο κι έτσι επιλέξαμε οι σημερινές εισπράξεις του καταστήματος να αποδοθούν στο σύλλογο. Με τον τρόπο αυτό προσφέρουμε μια στήριξη σύμφωνα με τις δυνάμεις μας στους γονείς των παιδιών που νοσούν και έχουν ένα πολύ δύσκολο φορτίο… ευχαριστούμε όλους όσοι στήριξαν την προσπάθεια μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκ των ιδιοκτητών του «Parea», Γιάννης Πλεμμένος.

Όλη η επικαιρότητα