Style

Τα ρούχα με boho διάθεση θα πρωταγωνιστήσουν τον φετινό χειμώνα

Ακούστε το άρθρο

Όλοι οι μεγάλοι οίκοι και brands παρουσίασαν εδώ και καιρό τις συλλογές τους για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020 και εμείς ήρθαμε αντιμέτωπες με εικόνες που αποπνέουν φινέτσα και στυλ.

Η πτώση της θερμοκρασίας είναι κάθε μέρα ολοένα και πιο αισθητή, καθώς οδεύουμε προς τον Δεκέμβριο και τον επίσημο ερχομό αυτού του χειμώνα. Βλέποντας λοιπόν το υλικό από το Fashion Week που πραγματοποιήθηκε στις διάφορες μητροπόλεις της μόδας, σχηματίσαμε μια πρώτη άποψη για όλες τις κυρίαρχες τάσεις αυτής της σεζόν.

Όλοι οι μεγάλοι οίκοι και brands παρουσίασαν εδώ και καιρό τις συλλογές τους για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020 και εμείς ήρθαμε αντιμέτωπες με εικόνες που αποπνέουν φινέτσα και στυλ. Αυτό που διαπιστώσαμε με σιγουριά βλέποντας προσεκτικά τα look από τις πασαρέλες είναι πως το boho style κάνει δυναμικό comeback αυτή την περίοδο, ερχόμενο για να μείνει.

Ίσως να το έχεις δει και ως gupsy look πάντως είναι γεγονός ότι το συγκεκριμένο trend θα φορεθεί πολύ. Οι οίκοι Etro, Celine και Chloé έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό δημιουργώντας ιδιαίτερα φορέματα, φούστες και σύνολα που αποπνέουν boho ύφος και αέρα. Τα καλά νέα είναι πως μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς ώστε να φτιάξεις εντυπωσιακά ντυσίματα για να είσαι κομψή και στιλάτη από το πρωί ως το βράδυ. Επένδυσε σε maxi φορέματα, φούστες τις οποίες μπορείς να φοράς με όλα τα μονόχρωμα τοπ σου ή ολόσωμες φόρμες.

Μπορεί τα φυσικά καταστήματα να παραμένουν κλειστά όμως αυτό δεν σε εμποδίζει να κάνεις online τις αγορές σου.

 via

Όλη η επικαιρότητα