Ηλεία

Τεστ για Covid-19 στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας

Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη υπήρξε η ανταπόκριση των εργαζόμενων στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας στην διαδικασία πραγματοποίησης τεστ ανίχνευσης Covid-19, που έγινε στο Δημαρχείο από κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, κατόπιν αίτησης του Δήμου.

Στη διενέργεια του τεστ προσήλθε μεγάλος αριθμός εργαζόμενων αλλά και αιρετών, μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος. «Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε, επιβάλλουν σε όλους μας τη λήψη μέτρων πρόληψης και προστασίας. Μέσα στα πλαίσια αυτά είμαστε υποχρεωμένοι να φροντίζουμε την ατομική μας υγεία, σχολαστικότερα απ’ ό,τι πριν, όχι μόνο για το δικό μας συμφέρον αλλά και προς όφελος του κοινωνικού μας περίγυρου», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιόπουλος. Τα αποτελέσματα θα είναι έτοιμα μετά την παρέλευση 48ωρου από το τεστ, και, σύμφωνα με το τηρούμενο πρωτόκολλο, ο ΕΟΔΥ θα επικοινωνήσει με κάποιον εξεταζόμενο μόνο αν το τεστ είναι θετικό.

Να σημειωθεί ότι στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης και προστασίας κατά του κορονοϊού, όπως έχουν καθοριστεί από την κυβέρνηση. Συγκεκριμένα, γίνεται καταγραφή και θερμομέτρηση των επισκεπτών στην είσοδο του Δημαρχείου, καθολική χρήση ατομικής μάσκας προστασίας από το προσωπικό, τήρηση αποστάσεων και εκτεταμένη χρήση αντισηπτικών.

Όλη η επικαιρότητα