Lifestyle

Τζένη Μπαλατσινού: Φωτογραφίζεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Ακούστε το άρθρο

Η Τζένη Μπαλατσινού μπορεί να διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της αφού σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το γιο της καρπό του έρωτά της με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, αλλά συνεχίζει δυναμικά να εργάζεται και να ετοιμάζει αρκετά projects τα οποία θα δούμε σε λίγο καιρό ολοκληρωμένα!

Η γοητευτική παρουσιάστρια και επιχειρηματίας που μαζί με τον Βασίλη Κικίλια περιμένουν το αγοράκι τους στο τέλος του Δεκέμβρη, πόζαρε σήμερα στο φωτογραφικό φακό της φωτογράφου Κατερίνας Τσατσάνη και το αποτέλεσμα ήταν απλά εκπληκτικό αλλά και αναμενόμενο αφού η μέλλουσα μανούλα είναι χρόνια στο χώρο της μόδας τόσο μπροστά από φακό όσο και πίσω, διοργανώνοντας πολλά fashion projects!

H φωτογράφιση, έγινε σήμερα 25 Σεπτεμβρίου και ήταν η επιτομή της κομψότητας και του στυλ, με την όμορφη Τζένη  που μπήκε στον 7ο μήνα της κύησής της, να ποζάρει καθισμένη σε μια καρέκλα φορώντας ένα μαύρο μεταξωτό φόρεμα και  με τα εντυπωσιακά μακριά πόδια της να κάνουν αίσθηση! Η φωτογράφιση έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό και σε λίγο καιρό η Τζένη θα ανακοινώσει όλο το consept  του νέου αυτού project!

“So happy to be part of the new project of @tsatsani_katerina #inspiration #people #life #quotes” έγραψε η Τζένη κάτω από τις φωτογραφίες της!

via

Όλη η επικαιρότητα