Lifestyle Smile

Τζένιφερ Ανιστον: Σταμάτησα να κάνω παρέα με αντιεμβολιαστές

Ακούστε το άρθρο

Η Τζένιφερ Ανιστον βρίσκεται στο εξώφυλλο του Instyle USA για το τεύχος Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, εκτός από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες με outfits εμπνευσμένα από τα 70s σε ένα υπέροχο σπίτι, έστειλε τα μηνύματά της για τον κορωνοϊό και την ανάγκη του κόσμου να εμβολιαστεί.

Από την αρχή της πανδημίας, η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός έχει καταβάλλει κάθε προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο πάνω στο σημαντικό αυτό ζήτημα, όπως να κάνει χρήση μάσκας και να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις.

Τώρα, η 52χρονη σταρ προωθεί τους εμβολιασμούς, καθώς -μεταξύ άλλων- ανέφερε πως σταμάτησε να κάνει παρέα με άτομα που δεν είναι εμβολιασμένα ή είναι αρνητές του εμβολιασμού και πως θεωρεί ντροπή ο κόσμος να μην προστατεύει τον εαυτό του, ενώ του δίνεται αυτή η δυνατότητα.

«Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι, που είναι αντιεμβολιαστές, ή απλά δεν αφουγκράζονται τα γεγονότα. Είναι πραγματικά ντροπή, έπειτα από όλα αυτά που έχουμε περάσει. Εβγαλα από τη ζωή μου ανθρώπους που είχα κοντά μου σε καθημερινή βάση, οι οποίοι αρνήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο και αυτό είναι πολύ άσχημο», είπε η Ανιστον.

Ωστόσο, εξήγησε: «Ομως, νιώθω ότι είναι και ηθική και επαγγελματική υποχρέωση να ενημερώνεις αν έχεις εμβολιαστεί ή όχι, εφόσον δεν κάνουμε όλοι τεστ κάθε μέρα. Είναι λογικό ο καθένας να έχει την άποψη του και το δικαίωμα της επιλογής, αλλά δεν μπορώ να δεχθώ τον φόβο όσων δεν εμβολιάζονται, καθώς συνήθως προέρχεται από την προπαγάνδα και τις θεωρίες συνωμοσίας».

Πηγή: iefimerida.gr

Όλη η επικαιρότητα