Categories: Ηλεία

Τηλεδιάσκεψη της Ομοσπονδίας Κουρέων – Κομμωτών Ελλάδας με τον Αδ. Γεωργιάδη – «Παρών» και ο Γ. Διονυσόπουλος

Share

Τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Σπυρίδωνα-Άδωνι Γεωργιάδη και τον Βουλευτή Ανατολικής Αττικής Βασίλη Οικονόμου είχε σήμερα το πρωί η Πρόεδρος της Κλαδικής Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδας Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε Μαρία Σωτηροπούλου.

Από την πλευρά της Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε συμμετείχαν επίσης ο Α’ Αντιπρόεδρος Τριαντάφυλλος Χατζάκης, ο Γενικός Γραμματέας Μιχαήλ Μεζίνης, ο αναπληρωτής Γραμματέας Γιώργος Συργανίδης και ο ταμίας Ιωάννης Διονυσόπουλος από τον Πύργο.

Η τηλεδιάσκεψη ήλθε σε συνέχεια σειράς επαφών που είχε το τελευταίο διάστημα η Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων και θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την εισήγηση του θέματος μας, τον Βασίλη Οικονόμου, Βουλευτή Ν.Δ και τον Ισίδωρο Μέξη, μέλος της Ομοσπονδίας μας από την Αττική.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, βρέθηκε το καίριας σημασίας πρόβλημα του κομμωτικού κλάδου και αυτό δεν είναι άλλο από το επικίνδυνο φαινόμενο της παράνομης διάθεσης προϊόντων κομμωτηρίου και βαφών μαλλιών σε μη επαγγελματίες χρήστες.

Κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης η Πρόεδρος Μαρία Σωτηροπούλου ανέφερε την σημασία λήψης θεσμικών πρωτοβουλιών για την εξάλειψη των οικονομικών και επαγγελματικών ανισοτήτων αλλά και για την προστασία της δημόσιας υγείας με την τροποποίηση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης υπ’αριθμ.Δ3(α)91512/12.1.2018.

Από την πλευρά του ο Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε την στήριξη του στον κομμωτικό κλάδο και δεσμεύτηκε για την άμεση παρέμβαση του προκειμένου να ολοκληρωθεί η τροποποίηση της απόφασης που αιτείται η Ομοσπονδία.