Ελλάδα Πολιτική

Την παρέμβαση του εισαγγελέα ζήτησε η Ν. Κεραμέως για τα γεγονότα στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης

Βίαιες συμπεριφορές σαν αυτές που σημειώθηκαν στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης είναι απολύτως καταδικαστέες και δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές.
Ακούστε το άρθρο

Την παρέμβαση του εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ζήτησε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως για τα γεγονότα στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του υπουργείου Παιδείας «βίαιες συμπεριφορές σαν αυτές που σημειώθηκαν στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης είναι απολύτως καταδικαστέες και δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές».

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, σχετικά με τα επεισόδια στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, ανακοινώνει:

Βίαιες συμπεριφορές σαν αυτές που σημειώθηκαν στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης είναι απολύτως καταδικαστέες και δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές.

Μεμονωμένες ομάδες δεν μπορούν να στέκονται εμπόδιο στην πρόοδο των παιδιών μας και να αμαυρώνουν τα σχολεία μας, χώρους γνώσης, δημιουργίας, ελεύθερης σκέψης.

Με αναφορά της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως προς τον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ζητείται η παρέμβασή του για τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης».

Διαβάστε ακόμη:

Σταυρούπολη: Γονείς σπεύδουν να πάρουν τους εγκλωβισμένους μαθητές, υπάρχουν δύο τραυματίες – Τι καταγγέλλουν οι φοιτητές (vids)

Όλη η επικαιρότητα