Αχαϊα

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτωνα Μαρλαφέκα από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

Ακούστε το άρθρο

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας, κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων για την ουσιαστική στήριξη που προσφέρει στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας.

Η απονομή της πλακέτας έγινε με αφορμή την χορήγηση από τον κ. Μαρλαφέκα υγειονομικού υλικού και  υπηρεσιακού εξοπλισμού που απαιτείται στο πλαίσιο των καθηκόντων που ασκεί το ένστολο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η απονομή της τιμητικής πλακέτας έγινε από τον ταμία της ΕΑΥΑ κ. Γιάννη Κόρδα και το μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), κ. Γιώργο Κουρλέση.

Ο κ. Μαρλαφέκας ευχαρίστησε τα μέλη της ΕΑΥΑ και της ΠΟΑΣΥ για την ευγενική χειρονομία τους και τόνισε: «Κατανοούμε ότι το υλικό και ο εξοπλισμός που προσφέραμε δεν λύνουν τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζετε κατά την άσκηση των καθηκόντων σας. Γνωρίζουμε ότι οι συνθήκες εργασίας σας είναι αντίξοες. Σκεφτήκαμε, όμως, ότι η ενίσχυση του υπηρεσιακού σας εξοπλισμού είναι ένας συμβολικός τρόπος για να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τα μέλη σας για το σημαντικό έργο που επιτελούν. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι τόσο ως επιχειρηματίας όσο και από την θέση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας θα σταθώ στο πλευρό σας με κάθε πρόσφορο τρόπο».

Όλη η επικαιρότητα