Life

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 02 Αυγούστου 2021

Ακούστε το άρθρο

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 02 Αυγούστου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η σημερινή όψη Ερμή – Χείρωνα ενισχύει τη διαύγεια και την αυτοέκφραση σου. Είσαι πιο πρόθυμη να ακούσεις, να απορροφήσεις και να εξηγήσεις. Νιώθεις ήδη πιο ελαφριά και πιο ελεύθερη καθώς η Αφροδίτη κατευθύνεται προς ένα τρίγωνο με τον Ουρανό.

Η μονοτονία σε έχει κουράσει και χρειάζεσαι μια ανανέωση. Ακόμα και η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται μια τόνωση για αυτό πάρε πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, βρίσκεις τρόπους να διατηρήσεις την καλή σου διάθεση και να διώξεις από το μυαλό σου απαισιόδοξες σκέψεις.

Ταύρος: Είσαι σε εξαιρετική φόρμα σήμερα για να ασχοληθείς με οικογενειακά και προσωπικά θέματα καθώς και για τη συναισθηματική έκφραση. Η αποτοξίνωση και η απελευθέρωση σε συναισθηματικό επίπεδο μπορεί να είναι ευκολότερη από κάθε άλλη φορά.

Ένα τρίγωνο Ερμή – Χείρωνα σε βοηθά να κάνεις τον απολογισμό για το τι λειτουργεί στη ζωή σου και τι όχι. Καθώς η μέρα προχωρά η Αφροδίτη κινείται σε αρμονία με τον Ουρανό, γίνεσαι πιο ανοιχτή σε πειραματισμούς, ιδέες και συναισθήματα. Οι συνομιλίες στα εργασιακά λειτουργούν βοηθητικά.

Δίδυμοι: Σήμερα μπορεί να νιώσεις έμπνευση και να απολαύσεις την έκφραση. Μια όψη Ερμή – Χείρωνα ενισχύει τις επικοινωνίες σου. Υπάρχουν πολλά που μπορείς να μάθεις ή να μοιραστείς στα εργασιακά και που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς.

Είναι πιθανό η μέρα σου να είναι αρκετά κουραστική αλλά και συναρπαστική συνάμα. Η συναισθηματική σου ζωή αποκτά νόημα σε κάθε περίπτωση και η ψυχολογία σου ανεβαίνει.

Καρκίνος: Η σημερινή όψη Ερμή – Χείρωνα σε βοηθά να επικοινωνήσεις καλύτερα. Η ικανότητα σου να ακούς και να ηρεμείς τους άλλους φέρνει αμφίδρομα θετικά αποτελέσματα. Είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις προκλήσεις στα εργασιακά προκειμένου να βγεις από τη στασιμότητα και τη ρουτίνα.

Μια διέλευση επίσης της Αφροδίτης με τον Ουρανό ενθαρρύνει ιδέες ίσως και κάποιες φιλίες. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται σημαντικά μέσα από το διάλογο. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες ειδήσεις επαναφέρουν την αυτοπεποίθηση σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Όλη η επικαιρότητα