Categories: Γεύσεις

Τι περιέχει το αγαπημένο smoothie της Ελληνικής καταγωγής Τζένιφερ Άνιστον που της δίνει ενέργεια

Share

Γιατί το επιλέγει καθημερινά για πρωινό

Η Τζένιφερ Άνιστον έχει περάσει τα τελευταία 30 χρόνια στο επίκεντρο, πρωταγωνιστώντας, εκτός από τα διαχρονικά και λατρευτά «Φιλαράκαι» και σε ρομανικές κωμωδίες που αγαπήθηκαν αρκετά από το κοινό. Αυτό, ωστόσο, που μπορούμε να της αναγνωρίσουμε μετά από τόσα χρόνια στο γυαλί είναι σίγουρα το γεγονός ότι τόσο το πρόσωπό της όσο και το σώμα της διατηρούνται σε τέλεια φόρμα.

Η επιλογή θρεπτικών τροφίμων αποτελεί το Α και το Ω για την Τζεν

Αν και δεν ακολουθεί πλέον αυστηρές δίαιτες ή αυστηρούς κανόνες σχετικά με το φαγητό, η ενθουσιώδης λάτρης της γιόγκα εξακολουθεί να κάνει υγιείς επιλογές για την ευεξία της. Ωστόσο, η επιλογή θρεπτικών τροφίμων για την Τζεν δεν χρειάζεται να είναι βαρετή. Η ηθοποιός μοιράστηκε το αγαπημένο της smoothie που παίρνει όταν ξυπνάει και καταφέρνει να την κρατήσει σε άριστη φόρμα και ευεξία για μια δύσκολη και γεμάτη ημέρα, ιδίως όταν έχει γυρίσματα.

Η σταρ του Morning Show αποκάλυψε στο Bon Appetit ότι είναι λάτρης της ρουτίνας και ότι κάθε πρωί παρασκευάζει το ίδιο smoothie, με ένα συστατικό που η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε να ακούσουμε, και αυτό δεν είναι άλλο από την σοκολάτα. Η εντύπωση που θα σας δημιουργηθεί μόλις διαβάσετε τα συστατικά είναι ότι μάλλον πρόκετιαι για ένα πλούσιο μιλκσέικ σοκολάτας και όχι κάποιο υγιεινό smoothie!

Τι περιέχει το smoothie της Άνιστον
1 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα αμυγδάλου σοκολάτας
1 φλιτζάνι του τσαγιού κατεψυγμένα κεράσια
1 σκουπ vegan πρωτεΐνη σε σκόνη, κακάο
1/2 κουταλιά της σούπας σκόνη maca
1/4 κουταλιά της σούπας συμπλήρωμα με ιχνοστοιχεία
1/2 παγωμένη μπανάνα
Μία χούφτα μούρα
2-3 σταγόνες σοκολάτας Stevia
5 αμύγδαλα
Παγάκια

Πώς να παρασκευάστε το smoothie της Άνιστον

Όσον αφορά στην παρασκευή του smoothie της Άνιστον, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες όπου πρέπει να δώσετε προσοχή. Ωστόσο, η λαμπερή σταρ του Χόλιγουντ συνιστά να να τοποθετήσετε πρώτα τα υγρά στοιχεία στο μπλέντερ πριν προσθέσετε τα στερεά και στη συνέχεια να τα αναμίξετε μέχρι να μαλακώσουν.

Πηγή: newsbeast.gr